novi angažman

Craig odustao od Bonda: ‘Radije bih si prerezao vene nego ponovno utjelovio agenta 007’

Lifestyle / Flash | 15. 02. 2016. u 21:57 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Svega nekoliko dana nakon brojnih medijskih natpisa o tome da će u novome filmu James Bond franšize agenta 007 igrati glumac James Norton, stiže i vijest da je Danijel Craig potpisao ugovor za snimanje nove TV serije Purity koja će se emitirati nekoliko sezona po 20 epizoda.

Odmah po objavi ove odluke, počela su nagađanja kako će angažman u seriji Purity utjecati na njegovu karijeru kao Bonda. Dajući zeleno svjetlo ovome projektu kao i konstantno žaljenje glumca na ulogu 007 za vrijeme trajanja promocije filma Spectre, mediji su protumačili da Craig signalizira konačni rastanak s Bond franšizom.

No kako donosi Independent, iako je 47-godišnji glumac koji je glumio u posljednja četiri Bond filma, nedavno izjavio da bi si radije prerezao vene nego ponovno utjelovio Bonda, odluka o tome još nije službeno potvrđena i angažman u novoj seriji ne znači nužno da je Craig konačno odustao od novog Bond projekta.

Serija Purity se bazira na romanu Jonathana Franzena i priča priču o mladoj ženi pod imenom Purity koja je odrasla u Sjevernoj Karolini u neobičnim okolnostima. Craig će u seriji glumiti Nijemca Andreasa Wolfa koji pomaže Purity da nađe svog oca. Za seriju, čiji je producent Scott Rudin koji je s Craigom radio na filmu Muškarci koji mrze žene, trenutno pregovarajuShowtime, Netflix, Amazon i FX.

Kada će započeti snimanje serije Purity nije još odlučeno jer će kako donosi The Playlist ovisiti o tome koja će TV kuća dobiti prava na projekt.

Kopirati
Drag cursor here to close