Natjecanja

Članovi Bohemsa-e osvojili brojne medalje na specijalnoj olimpijadi

Lifestyle / Flash | 07. 04. 2017. u 10:39 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Proteklih dana u Tuzli se održalo prijateljsko natjecanje Specijalne Olimpijade u organizaciji BoHeMSA-e. Na natjecanju je sudjelovao veliki broj klubova iz Tuzle i okoline kao i nekoliko ekipa iz BiH.

Sportaši najtrofejnijeg i najstarijeg kluba Specijalne Olimpijade su ostvarili zaista odlične rezulatte i na ovim igrama.

Rezultati koje je klub ostvario:
- Prvo mjesto u košarci
- prvo mjesto u malom nogometu.

U atletici medalje su osvojili: Admir Aščerić I mjesto u disciplini 400 metara, Osman Musić II mjesto u disciplini 100 metara, Nihada Buljubašić II mjesto u disciplini 200 metara, Alma Suljkanović II mjesto u disciplini 100 metara, Ramiz Ramiz I mjesto u disciplini 60 metara, Selma Dahić I mjesto u disciplini 100 metara, Sadan Medinić I mjesto bacanje loptice, Hasan Sejdinović III mjesto u disciplini 60 metara, Almin Delić I mjesto u disciplini 60 metara.

U plivanju medalje je osvojio Smajo Butković I mjesto i u disciplini 25 m prsno i 25 m karaul.

"Zaista svaka osvojena medalja natjecatelja je i velika radost za mene. Gledati kako se bore za medalje, za što bolji plasman, kako s ponosom nose medalje je nešto što zaista treba doživjeti s njima. Nekada mi se čini da je njihova sreća veća, nega kod osvajača medalje na regularnim olimpijskim igrama.

Od samog početka sam u Specijalnoj Olimpijadi, drago mi je da naši natjecatelji iz kojeg je kluba i krenula Specijalna Olimpijada davne 1997. godine sa Selimom Bešlagićem i Muharemom Zukićem, evo i nakon 20 godina nižu i ostvaruju najbolje rezultate. Svako natjecanje, svaka medalja, svaka radost naših natjecatelja je uistinu i moja radost i moja sreća.

Prevelike su emocije uključene u rad sa ovim natjecateljima, jer oni su zaista zlatni i zaslužuju samo najbolje", ističe predsjendica kluba Nermina Mujić.

Daljni planovi UO kluba je da se ispoštuje u potpunosti kalendar Specijalne Olimpijade za 2017. godinu, kao i eventualna organizacija jednog od Prvenstava Specijalne Olimpijade, kao što je to do sada radio skoro dva puna desetljeća.

Kopirati
Drag cursor here to close