Bolja kvaliteta života

Cilj do uspjeha - Želim pomoći mladima da se izbore s trenutnom realnošću

Lifestyle / Flash | 12. 03. 2017. u 13:36 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Brojni mladi u Mostaru i BiH sigurno su se našli izgubljeni u nemogućnosti da promjene svoje društvo i sebe. No mladi Mostarac Bruno Bokšić želi pomoći svojim sugrađanima

Bruno je kreirao online tečaj osobnog razvoja pod nazivom 'Cilj do uspjeha'.

''Svi mi želimo bolju kvalitetu života. Više novca, bolje veze, ispunjene živote. Ali smo zaboravili da to možemo imati. Zaboravili smo jer se borimo sa trenutnom realnošću. Ovaj tečaj je napravljen upravo da ti pomogne da se izboriš sada, sa trenutnom realnošću i zacrtaš sebi put u budućnost. Da napokon živiš život kakav hoćeš, a ne kakav ti je dodijeljen'', kaže Bruno govoreći da kroz ovaj tečaj možeš napraviti svoj Cilj do Uspjeha i osigurati kvalitetu života kakvu svi zaslužuju.

Cilj njegovog djelovanja i ove stranice je da se napravi zajednica od 1000 ljudi koja će 'micati planine.'

''Želim da mi mladi kreiramo zajednicu koja će raditi na sebi, ali i na društvu. Želim pomoći graditi zajednicu koja je pokretač dobroga kako za sebe tako i za ostale'', rekao je za Bljesak.info Bruno.

Ovaj mladi Mostarac koji je svojim dugogodišnjim volonterskim radom i aktivnim djelovanjem u zajednici utabao put za bolje sutra, sebi ali i brojnim mladim ljudima u svom okruženju.

Bruno vjeruje, da se mijenjajući svijest pojedinca, može promijeniti društvo. Inače, 25-ogodišnji Bruno je proglašen jednim od 50 najperspektivnijih studenata u Europi, a svojim primjerom pokazao je da se zaista može uraditi sve, samo se treba truditi. Završio je magistarski rad na studiju Političkih znanosti u Mostaru na temu 'Promjena društva kroz promjenu svijesti pojedinca'.

Kopirati
Drag cursor here to close