tko se bije taj se voli

Chris Brown progovorio o noći kad je pretukao Rihannu

Lifestyle / Zabava | 16. 08. 2017. u 21:58 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Chris Brown je konačno progovorio fatalnoj o noći kada je pretukao Rihannu. Reper (28) je u snimci iz dokumentarca o svom životu Chris Brown: Welcome To My Life opisao svoj odnos s bivšom djevojkom i detalje njihove svađe koja je završila tučnjavom u automobilu. Otkrio je da je okidač za svađu bila ljubomora.

Sve je počelo nakon što je Chris je Rihanni priznao da je imao aferu s jednom svojom bivšom zaposlenicom, za koju je ranije rekao da nije imao ništa s njom. Brown tvrdi da je nakon tog priznanja njegova veza s Rihannom postala nasilna.

“Mrzila me je. Sve sam pokušao, ali više mi nije vjerovala. Tada je sve krenulo nizbrdo. Svađali smo se, dolazilo je i do fizičkih sukoba. Još volim Rihannu, ali bit ću iskren: svađali smo se, ona bi mene udarila, ja bi udario nju, nikad nije bilo OK. Dolazili bismo do točke u kojoj smo stali, razgovarali i pitali se ‘što to radimo?”, ispričao je Brown, te dodao da su razgovarali o tome da se ne mogu pojaviti na pozornici s modricama i ogrebotinama, da moraju prestati s takvim ponašanjem.

“Nikad prije nisam udario ženu. Osjećao sam se kao čudovište”, rekao je Chris u videu.

One večeri kada je nanio Rihanni teške ozljede njih su dvoje bili na zabavi Clivea Davisa. Problem je nastao kada se na zabavi pojavila spomenuta bivša Chrisova zaposlenica s kojom je imao aferu.

“Rekao sam joj da prestane dolaziti na mjesta na koja mi idemo, no ona se pojavila za našim stolom”, ispričao je Chris.

“Pogledao sam Rihannu, a ona je plakala”, ispričao je.

Kako bi dokazao da nije znao da će ta djevojka biti na zabavi, dao je Rihanni svoj mobitel da provjeri poruke. No, dotična mu je žena u međuvremenu napisala da će doći. Rihanna je na to pukla, ne vjerujući mu da nije znao da dolazi.

Njih su dvoje bili na odlasku i sjeli su u Lamborghini. Oboje su bili pripiti.

“Vikala je da me mrzi, počela me udarati, bacila je mobitel”, kazao je Brown.

“Sjećam se da me je udarala, a ja sam je onda jako udario šakom. Rasjekao sam joj usnu. Kada sam vidio krv, šokirao sam se, pitao sam se zašto sam joj to učinio. No, ona je tada pljunula krv u moje lice i to me još više razjarilo. Tukli smo se dok sam vozio. Pokušavala je uzeti moj mobitel da ga baci kroz prozor, no nisam joj ga želio dati. Rekla mi je da stanem. Isčupala je ključeve iz brave i odglumila da ih je bacila. Izašao sam ih tražiti, a za to vrijeme je ona prolazniku vikala ‘Upomoć, želi me ubiti'”, ispričao je Brown koji je dobio policijsku prijavu za nasilje.

Osuđen je na pet godina uvjetno, plus obavezan dobrotvoni rad.

Godine 2012. Rihanna je prvi put u emisiji kod Opre progovorila o toj noći. Rekla je da je Chris ljubav njezina života i da mu je oprostila.

when you see the future of education getting bright

A post shared by badgalriri (@badgalriri) onJul 26, 2017 at 12:05pm PDT

Kopirati
Drag cursor here to close