Veselje je počelo

Čarolija Adventa u Mostaru je počela

Lifestyle / Flash | 29. 11. 2016. u 18:27 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Svečano su otvorena vrata prvog Adventa u Mostaru!

Presijecanjem vrpce vrata Adventa su otvorena za sve posjetitelje. Vrpcu su presjekli mostarski gradonačelnik Ljubo Bešlić, predsjednik Udruge Advent Želimir Marić i direktorica mostarskog Sajma gospodarsva, partnera Adventa, Dalfina Bošnjak.

Prije samog presijecanja vrpce uz pjesmu i ples gradom su uz pjesmu prošetale Mostarske Mažoretkinje, a za njima je u kočiji na konjima i s dječicom išao Djed Božićnjak, a su na konjima su povorku pratila i četiri vilenjaka.

''Fire man'' je veselu povorku nestrpljivih građana poveo prema bini, gdje su ga dočekale Mostarske mažoretkinje, koje su svjetlećim štapovima napravile pravi svjetlosni show.

Prvu večer, prvog Adventa u Mostaru, prisutne zabavljaju dobro poznati glasovi iz Mostara, ipak je Advent u Mostaru poklon Mostara i Mostaraca za sve.

Mostarske kiše i elegantna Nora na svili su oduševili publiku, dok su svima dobro poznati Karlo Miličević i Ivo Jurić zagrijali atmosferu.

U 21 sat počeo je nastup grupe 45C, koja će zabavljati publiku u Mostaru do kasno u noć.

Podsjetimo, u 42 dana trajanja Adventa, predstavit će se 60 izlagača, a na dvije bine organizirat će se bogat kulturno zabavni sadržaj.

Najmlađi posjetitelji kako se najavljuje svaki dan će imati priliku uživati i sudjelovati u predstavama za djecu i s djecom, nastupima mažoretkinja, dječjih bendova i plesnih skupina, a mađioničari, klaunovi i animatori će zasigurno izmamiti osmijehe na licu svakog mališana.

Djed Božićnjak će na saonicama zajedno sa svojim vilenjacima svakodnevno posjećivati Advent u Mostaru te će uz vesele pjesmice i darove obradovati sve posjetitelje.

''Naš program nije zaboravio ni djecu s posebnim potrebama, koja će aktivno sudjelovati u programu, ali se i razveseliti i zabaviti uz program koji smo im priredili. Svi zajedno će se moći provozati na vlakiću, uživati u radionicama robotike, glazbenim radionicama, zaplesati u mini disku i provozati se na kočijama. U našem malom zološkom vrtu svi će se moći pozdraviti i upoznati s domaćim životinjama, gdje će se nalaziti i poni, kojeg će naši mali posjetitelji moći i jahati'', poručuju organizatori.

Organizatori pozivaju sve da posjete Advent i uživaju, ali i redovito prate Facebook stranicu na kojoj će objavljivati program i prirediti vam brojna iznenađenja.

Kopirati
Drag cursor here to close