Prigodan program

Caritas Mostar organizira susret sa starijim osobama u Čapljini

Lifestyle / Flash | 27. 09. 2016. u 13:19 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Caritasov dom za stare i iznemogle osobe s hospicijem „Betanija“ u Čapljini i ove godine, četvrti put za redom, 30. rujna bit će mjesto susreta sa starijim osobama.

Program Dana starijih počinje svetom Misom koju će u župnom molitvenom prostoru „Sv. Franjo Asiški“ u 11 sati predvoditi župnik župe Presvetog Srca Isusova iz Čeljeva don Tomislav Ljuban, a pod Misom će pjevati vokalno-instrumentalni ansambl „Gloria“ iz iste župe.

U predvorju doma u 12 sati počet će prigodni program u kojemu će nastupiti korisnici doma „Betanija“, HKUD „Zora“ Struge-Gorica, dječji vrtić „Betlehem“ Gabela Polje te Marija Kasalo i Antonio Šimić, učenici Osnovne Škole „Lipanjske zore“ Višići - područni odjel Domanovići.

''I ove godine očekujemo posjet naših prijatelja iz drugih ustanova koje također skrbe o starijim i bolesnim osobama kako bismo zajedno ukazali na probleme s kojima se svakodnevno susreće ova populacija. Ovogodišnji slogan Dana starijih riječi su iz poslanice apostola Pavla Galaćanima: „Nosite bremena jedni drugih i tako ćete ispuniti zakon Kristov“'', kažu iz Betanije.

Kopirati
Drag cursor here to close