5 do 12

Čapljinski učenici trčali za Europu

Lifestyle / Flash | 09. 05. 2016. u 10:11 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Učenici osnovnih i srednih škola s područja općine Čapljina trčali su u ponedjeljak atletsku utrku simboličnog naziva "Trčimo za Europu 5 do 12".

''Europski pokret u BiH i Općina Čapljina organizirali su ovu manifestaciju kako bismo svi zajedno poslali promotivnu i pozitivnu poruku iz Bosne i Hercegovine Europskoj Uniji i ostatku svijeta, da smo pro-europsko društvo, koje treba, može i mora imati svoje mjesto i unutar zajednice kulturnih i civiliziranih naroda okupljenih u i oko EU'', rekao je za Bljesak.info predsjednik Europskog pokreta u BiH Predrag Praštalo.

Pored vrijednosnih poklon-bonova za kupovinu sportske opreme u trgovinama "Sport Visiona" za 16 najbolje plasiranih učenica i učenika od prvog do četvrtog mjesta u četiri kategorije, kao utješne nagrade sudionicima u utrci za mjesta pet do deset uručene su majice, ruksaci i kačketi, sa znakom-logom EU, koje je donirala Press služba Izaslanstva Europske Unije u BiH.

Nagrade najbolje plasiranima uručili su načelnik općine Čapljina Smiljan Vidić i predsjednik Europskog pokreta u BiH Predrag Praštalo.

Kopirati
Drag cursor here to close