Tri pisma

Brega radi na novom albumu

Kultura / Glazba | 20. 01. 2016. u 20:48 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Goran Bregović će do kraja mjeseca intenzivno raditi na svom novom albumu ''Tri pisma'' iz Sarajeva koji bi se trebalo na tržištu pojaviti do kraja 2016. godine.

Svjetski poznatom glazbeniku potreban je potpuni mir za novi projekt, tako da će prvi koncert imati tek 13. veljače u njemačkom Düsseldorfu, za koji vlada veliko zanimanje tako da je već sada većina karata rasprodata. Ovaj koncert održava se u sklopu turneje ''ko ne poludi nije normalan'', kojom se obilježava 40 godina od osnivanja ''Bijelog dugmeta''.

Nakon Njemačke, Brega, Alen Islamović, Mladen Vojičić Tifa i Orkestar za svadbe i sahrane družit će se s publikom u Beču. U austrijskoj prijestolnici oni će nastupiti u prestižnoj dvorani hotela ''Pyramide'' u Vösendorfu u Beču, a za organizaciju ovog spektakla zadužen je Fikret Vukalić Fantom, koji već godinama u ovoj zemlji pravi najbolje koncerte najpopularnijih pjevača sa prostora bivše Jugoslavije.

''Zdravo svima u Beču. ''Bijelo dugme'' će 05.03.2016. održati možda svoj najveći koncert u dijaspori u dvorani hotela ''Pyramide'' u Vösendorfu u Beču. Dođite. Bit će ludo, ko ne poludi taj nije normalan'', rekao je Goran Bregović.

U 2016. godini turneja ''Ko ne poludi nije normalan'' bit će održana u još nekoliko gradova u Njemačkoj, a za organizaciju bit će zadužen Brane Ivić.

Podsjetimo iza ovog uspješnog projekta kao producent stoji Adis Gojak.

Kopirati
Drag cursor here to close