Pohvalila Mostar

Brazilka objavila šest razloga za posjetiti Mostar

Lifestyle / Flash | 12. 01. 2016. u 09:26 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Šest razloga zašto Mostar treba biti vaša sljedeća destinacija za putovanje'', naziv je članka kojeg je napisala 25-godišnja Brazilka Isa Campos za Travelicius.com.au.

Brazilka je napisala kako je Mostar predivan grad, te kako je posjetila Kravice, Počitelj i Blagaj.

6 Reasons why Mostar should be your next trip - from our Travelicious writer Isa Campos. #backpacker #travel #traveling #travelblogger #travelwriter #bosnia #kravice #mostar

Posted by Travelicious on 8. siječnja 2016

Žao joj je što je u Mostaru ostala samo tri dana, te što nije uzela sobu na duže vremena. Isa je rekla kako je po njoj Mostar jeftiniji od Zapadne Europe.

Prekrasni slapovi Kravica

Pohvalila je gostoprimstvo domaćina, te je rekla da su je u hostelu u kojemu je noćila dočekali s tortom. Navela je kako je hostel u kojemu je bila smještena bio izuzetno čist. Rekla je kako ju je iznenadila ljepota Starog grada. Navela je da se u restoranima u ovom dijelu grada može pristojno jesti za malo novca. Mostar je usporedila s Istanbulom, te rekla kako cijeli grad možete vidjeti ako vam se da hodati.

Nakon Mostara, posjetila je Kravice. U obilazak Kravicama išla je s vodičem, a izlet je platila 25 eura. Kaže kako su to predivni slapovi, no kako je voda bez obzira na vrućinu zaista hladna.

Nakon Kravica, posjetila je Počitelj za kojeg je rekla kako je mirno mjesto i kako je on jedna od najboljih stvari u BiH.

Posjetila je i Blagaj, za kojeg je napisala kako je on druga najpoznatija slika Mostara na Pinterestu.

Blagaj ima posebnu vibru

''Posjetila sam Blagaj noću. Bilo je nevjerojatno; mjesto ima vibru koju ne mogu opisati. Lijepo je, a ja još uvijek mogu čuti zvuk vode od tamo. I svaki put kad mislim o njemu osjećam se zapanjeno kao i onog dana kad sam otišla tamo. Ne zaboravite uzeti gutljaj čiste vode i zamisliti želju'', napisala je Isa.

Isa je rekla kako joj je žao što u Blagaj nije stigla otići po danu, kako bi napravila dobre fotografije.

''Mostar je više od mjesta fotografiranja spektakularne slike za Instagram. Najbolja mjesta koje sam ikada posjetili su ona koja su me iznenadila. Bosna i Hercegovina je podcijenjena zemlja, a njena povijest je stvorila osjećaj povezanosti sa mnom'', rekla je Isa.

''Spakirajte se i zaljubite se u Bosni i Hercegovinu'', savjetuje Isa.

Isa Campos je 25-godišnjakinja iz Brazila. Dosad je živjela u Las Vegasu tri mjeseca gdje je radila u kasinu, te godinu dana u Nizozemskoj. U Brazil se vraćala nebrojeno puta. U jednoj godini je posjetila 20 europskih zemalja.
Kopirati
Drag cursor here to close