LMS

Božićna čarolija u Mepas Mallu

Lifestyle / Flash | 19. 12. 2014. u 12:50 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Blagdansko raspoloženje u Mepas Mallu se nastavlja, a u sklopu Shopping Festa očekuju vas sljedeća iznenađenja:

U petak 19.12. od 17:00 sati na 3.katu centra, najmlađi posjetitelji centra moći će se zabaviti uz edukativnu dječju predstavu „Tvrle ekolog: Reciklaža nije gnjavaža“! Dođite i uživajte u interesantnoj predstavi, nakon predstave očekuje vas super zabava u novogodišnjoj Ekopak radionici.

U subotu 20.12. u 18:00 sati posjetiti će nas nezaobilazni Djed Božićnjak koji će najmlađe ponovno oduševiti slatkim Kandit iznenađenjima, a sva djeća će imati priliku i za besplatno slikanje sa omiljenim djedicom. Nakon druženja s Djedom Božićnjakom, blagdanski ugođaj upotpuniti će božićni koncert Pro Musica od 20:00 sati.

Dok se draga dječica zabavljaju sa Djedom Božićnjakom ili u magičnim trenucima na našem klizalištu, za vas smo pripremili Late Midnight Shopping! Uživajte u blagdanskoj noćnoj shopping avanturi, iskusite doživljaj shoppinga po super sniženim cijenama i priuštite sebi i svojim najbližima poklone za pamćenje.

Popust svih brandova potražite na Facebook stranici.

Ne zaboravite svoje račune upisati u aplikaciju na našoj Facebook stranici i tako povećati šanse za osvajanje jednog od dva iPhone6, zimovanja ili neku drugu od 50 vrijednih nagrada.

Posjetite nas i zajedno s nama osjetite pravi duh Božića :)

Vaš Mepas Mall
Lifestyle u trendu

Kopirati
Drag cursor here to close