BOOKFEST - zabava za sve uzraste uz darivanje i razmjenjivanje knjiga
Mepas Mall
OBJAVA: Srijeda, 17. svibnja 2017. 11:07
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: A.M.
BOOKFEST - zabava za sve uzraste uz darivanje i razmjenjivanje knjiga
0

BOOKFEST - zabava za sve uzraste uz darivanje i razmjenjivanje knjiga u subotu 20. svibnja od 18 do 20 h na platou Mepas Malla

Svake se godine Helen Doron English škole diljem svijeta ujedinjuju u globalnim projektima kojima uče svoje učenike bitnim vrijednostima kao što su briga o drugima, zajednici i svijetu oko njih.

Ovogodišnji projekt natjecateljskog karaktera, Young Heroes, omogućava našim učenicima i njihovim prijateljima da promotre svoju okolinu, pronađu nešto što treba mijenjati ili nekoga kome treba pomoći, osmisle kako i provedu ideju u djelo.

Djeca i njihovi roditelji pokazali su veliku humanost i ponudili divne ideje kako naši mali junaci mogu pomoći svojoj zajednici. Zajedno smo otkrili da Narodna knjižnica Mostar i Narodna biblioteka Mostar trebaju još knjiga koje će rado posuditi svim knjigoljupcima. Stoga smo odlučili darivati ih knjigama koje bismo prikupili na festivalu knjige.

Bookfest ili Festival knjige je događaj u sklopu globalne kampanje Young Heroes, koji će naši učenici organizirati s ciljem promoviranja kulture čitanja, radosti dijeljenja i pomaganja drugima. Uz prigodan zabavni program, djeca će u subotu, 20. svibnja od 18 do 20h na platou Mepas Malla skupljati knjige i družiti se. Cilj je povesti prijatelje i ponijeti po dvije knjige – jedna se daruje knjižnicama, a druga se razmjenjuje. Možda netko ima baš onu knjigu koju ste uvijek željeli pročitati!

Događaj će biti zabilježen kamerama jer je projekt natjecateljskog karaktera. Video uradak će pratiti čitav razvoj i implementaciju ideje te će se naći na službenoj stranici projekta www.helendoron.com/youngheroes na kojoj će se moći glasovati za najbolji video. Dvadeset videa s najviše glasova ulaze u drugi krug natjecanja u kojem žiri bira pobjednike i dodjeljuje novčane nagrade.

Dođite! Podržite! Darujte! Pronađite knjigu za sebe! Družite se! Zabavite se!

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.