Split

Bljesak donosi usijanu atmosferu s posljednje večeri Ultra Europe Festivala

Kultura / Glazba | 18. 07. 2017. u 14:45 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon spektakularnog otvorenja i nevjerojatne atmosfere koja je obilježila prva dva dana festivala, nedjeljnim je programom, koji su predvodile nizozemske zvijezde Martin Garrix, Hardwell, Afrojack i Nicky Romero, veličanstveno zatvoren splitski dio petog izdanja Ultra Europe Festivala.

GALERIJA FOTOGRAFIJA s treće večeri Ultra Europe Festivala

Dalje na rasporedu održan je party u sklopu Brač Regatte, a u ponedjeljak su ljubitelji elektroničke glazbe uživali u ekskluzivnom ULTRA Beach partyu na otoku Hvaru uz nastupe Dash Berlina, Sunnery Jamesa & Ryana Marciana, Vicetonea te domaćeg dvojca Vanillaz. Završni ovogodišnji party je u srijedu na otoku Visu na tvrđavi Fortica uz program Resistance koji predstavlja B2B nastup Sashe i Nic Fanciullija.

Iako su organizatori ovogodišnjeg izdanja imali samo dva mjeseca za pripremu, velika trodnevna rođendanska fešta nadmašila je sva očekivanja. Poljud je posljednje večeri Ultre posjetio i gradonačelnik Splita, Andro Krstulović Opara, koji je u pratnji organizatora i supruge Danijele obišao cijeli stadion.

Na Poljudu su uživala i poznata lica hrvatske društvene scene – glumci Ana Gruica, Slavko Sobin i Ivo Perkušić, glazbenici Maksim Mrvica, Petar Grašo, Jole i Andrea Šušnjara, košarkaš Dario Šarić te brojni drugi.

Kopirati
Drag cursor here to close