gdje si, s kim si...

Baywatch: Kako sada izgledaju Mitch Buchannon, C. J. Parker i ekipa?

Lifestyle / Flash | 27. 04. 2017. u 22:41 M.B.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"Baywatch - Spasilačka služba" jedna je od najpopularnijih serija svih vremena. Članovi spasilačke službe iz Malibua su od 1989. do 2001. godine kontinuirano donosili nove avanture, zaplete i puno erotike na male ekrane.

Prije šesnaest godina prestalo se s produciranjem "Baywatch", ali se i dalje diljem svijeta serija neumorno reprizirala.

Tijekom jedanaest godina snimanja serija je privlačila milijardu i sto milijuna gledatelja tjedno, što ju čini najgledanijom svih vremena.

Glumci iz serije doživjeli su svjetsku popularnost, a silikonske grudi doživjele su pravi bum popularnosti. Zanimljivo pitanje je - gdje su i kako izgledaju neki od glumaca iz serije?

Erika Eleniak, kao Shauni McClain, bila je prva plavuša koja je na plaži spašavala one plivače koji bi zapali u opasnost. Igrala je u prva dva nastavka, a danas kao 47-godišnjakinja izgleda dosta drukčije.

Eleniak si je uoči snimanja drugog nastavka serije dala povećati grudi. Njezin prijatelj u seriji (Billy Warlock) bio joj je i dečko u stvarnome životu. Iako su se 1993. vjerili, veza nije izdržala. Nakon toga još se nekoliko puta našla u ozbiljnoj vezi ''pred udaju'', ali konačno 1998. ušla u brak s Philipom Goglijom. Njihov je brak trajao godinu dana. Glumica ima jednu kćerku imenom Indyanna (6), iz veze s filmskim tehničarom koji se zove Roch Daigle.

U novije vrijeme u žižu je došla za vrijeme "Baywatch Slow Motion Marathona", s kratkom modernom frizurom umjesto valovite duge plave kose. I s dobrom figurom.

Iako je igrala u nekim filmovima, a imala je i gostujuće uloge u seriji "Desperate Housewives", njezina je glumačka karijera 90-tin krenula silaznom putanjom.

Billy Warlock (56) alias Eddie Kramer igrao je kao i Eleniak u prva dva nastavka serije "Baywatch", a iz serije je izšao 1992. Nakon toga također mu nije išlo loše, nastupao je nekoliko popularnih američkih sapunica. Kolegicom iz serije "Days of our lives", glumicom Julie Pinson, oženio se 2006. godine.


Alexandra Paul bila je i prije početka snimanja ''Spasilačke službe'' poznata u glumačkome svijetu. U seriji je igrala ulogu Stephanie Holden, a njezina atletska i pomalo muškarasta figura ipak joj nije puno oduzimala na planu erotičnosti, ali joj je pomogla da se 1997. na Havajima okuša na Ironman turniru.

Tri godine kasnije udala se za trenera triatlona Iana Murrayja. I dalje nastupa u glavnim ili sporednim ulogama serija i filmova i čini se da joj, za razliku od podosta kolega iz serije ''Spasilačka služba'', solidno ide.


David Charvet je tri godine igrao ulogu Matta Brodyja. Govorkalo se da je u to vrijeme imao aferu s kolegicom Pamelom Anderson. Nakon "Baywatcha" igrao je dvije godine u seriji "Melrose Place" (1996. - 1998.), a nakon toga oko ovoga glumca je zavladala tišina.

Prošle je godine oženio dugogodišnju prijateljicu Brooke Burke, s kojom ima dvoje djece.

Ovaj 44-godišnjak sada se uglavnom posvećuje svojoj glazbenoj karijeri. U Francuskoj je objavio tri albuma, prodavši zavidnih dva i pol milijuna CD-a.

Nicole Eggert kao Summer Quinn u seriji se od djevojke iz susjedstva pretvorila u pravu seks bombu. Prije svega, zbog povećanja svojih grudi, dakako.

Eggert i danas neumorno igra razne uloge u malim ili velikim produkcijama, ali nikad više nije zabilježila uspjeh i popularnost iz vremena "Baywatcha".

Majka je dvoje djece, a nakon što se bila udebljala, počeli su se tabloidi sprdati s njom. Ipak, nastup u TV emisiji "Celebrity Fit Club 2010" pomogao joj je da povrati znatno vitkiju figuru.

Pamela Anderson kao C. J. Parker u seriji "Baywatch" postala je zvijezda preko noći. Pojavila se u trećem nastavku i onda se sa serijom praktično sve strelovito promijenilo. Gledanost je skočila, a ovu plavušu s umjetnim grudima otkrila je publika izvan Amerike.

Karijeru je nastavila u filmu "Barb Wire". Hit je bila i njezina serija "V.I.P" (1998. - 2002.), a briljirala je i u seriji "Stacked" (2005), te ulogama u nekim filmskim parodijama.

Njezin turbulentan život u braku s glazbenikom Tommy Leejem stalno ju je držao u žiži interesa javnosti. Bila je u vezi s mnogim muškarcima, a između ostaloga i s glazbenikom Kidom Rockom. Godine 2002. je priopćila kako boluje od hepatitisa C, a od 2015. glasi kao izliječena.

Michael Newman se kao Newmie zadržao u kompletnoj seriji. I u stvarnome životu je 20 godina bio aktivan kao nadglednik kupališta, a u seriji se u početku pojavio kao savjetnik skupa s prijateljem Gregom Bonannom.

Prvo je imao neke gostujuće uloge u seriji, a onda je dobio stalni glumački angažman.

Skupa sa suprugom Sarah i djecom Chrisom i Emily, ovaj 60-godišnjak danas živi u Pasadeni.

Yasmine Bleeth, kao Caroline Holden, u seriji je od 1993. do 1997. igrala sestru kolegice Alexandre Paul. Nakon odlaska iz serije, bila je uspješna u nekoliko filmova i serija, primjerice "Nash Bridges" (1998. - 2000.), skupa s Donom Johnsonom.

Glumački uspjeh i slava donijeli su joj pak ovisnost o kokainu. Prvo odvikavanje uslijedilo je 2000. godine, a od 2002. pokušava ostati clean. Za vrijeme rehabilitacije upoznala je svog budućeg supruga Paula Cerrita. Danas živi u Arizoni.

Gena Lee Nolin bila je od 1995. do 2000. zločesta Neely Capshaw. Nakon odlaska iz serije "Baywatch", igrala je kraljicu džungle "Sheenu". Serija nije doživjela uspjeh.

Osim povratka u film "Baywatch" iz 2003., Nolin kasnije nije dobivala nove uloge. Trenutačno je u trećem braku i ima troje djece.

David Hasselhoff igrao je ulogu Mitcha Buchannona od 1989. do 2000. godine. Iako je zadnjih godina za njega uglavnom čulo po raznim negativnim storijama, a manje po filmskim uspjesima, bez njega serija "Baywatch" vjerojatno nikad ne bi postala tako uspješna.

On se za seriju lavovski borio od prvoga dana. Prvi nastavak nije imao neku impresivnu gledanost da bi producenti požurili snimati naredni, ali je "Hoff" vjerovao u potencijala "Spasilačke službe'', te je neumorno navaljivao da se ide dalje.

Nakon što je 1990. nastavljeno sa snimanjem serije, pokazalo se kako je imao pravo. Iz nastavka u nastavak serija je postajala sve gledanija. Izvan ove kultne serije, njegove filmske uloge gotovo da nisu vrijedne pažnje. Njegovi privatni problemi, primjerice alkoholizam nakon razvoda od supruge Pamela Bach, uveseljavali su medije. Čini se kako je probleme s alkoholom u međuvremenu skinuo s dnevnoga reda.

Uvijek je rado nastupao i kao pjevač, a posebno je popularan bio na njemačkom govornom području. Od prošle godine u ozbiljnoj je vezi s manje poznatom trgovkinjom Hayley Roberts.

Australac Jaason Simmons, ljubimac žena i djevojaka, igrao je ulogu Logana Fowlera. Skupa s kolegicom Yasmine Bleeth činio je između 1994. i 1997. godine ljubavni par u seriji. Nakon što je napustio "Baywatch", posvetio se studiju glume.

Igrao je u nekoliko nezavisnih produkcija. Njegov irski kolega John O'Callaghan i Simmons su 2008. priznali da su homoseksualci i da su u vezi. U međuvremenu su se razišli.

Gregory Alan Williams igrao je u seriji redarstvenika Garnera Ellerbeeja. Kasnije je dobivao uloge u serijama "Monk", "Law & Order" ili pak "Necessary Roughness".

Za vrijeme rasnih nemira 1992. u Los Angelsu, Williams je spasio život jednome sugrađaninu japanskoga porijekla, kojega je napala pobješnjela svjetina.

Ovaj doživljaj opisao je svojoj knjizi "A Gathering of Heroes: Reflections on Rage and Responsibility: A Memoir of the Los Angeles Riots", koja je objavljena 1994.

Kopirati
Drag cursor here to close