Baka se godinama molila figurici iz 'Gospodara prstenova' misleći kako je sv. Ante
Molila se Elrondu
OBJAVA: Srijeda, 11. siječnja 2017. 14:25
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: A.M.
Elrond sv ante
0

Iako figurica zbilja podsjeća na sveca u franjevačkoj odjeći, zapravo se cijelo vrijeme molila ni manje ni više nego figurici lika iz 'Gospodara prstenova'

Brazilska vizažistica Gabriela Brandão nasmijala sve ljude na internetu pričom o svojoj baki.

Naime, baka se godinama molila onome za što je vjerovala da je figurica sv. Ante Padovanskog, prenosi BBC. Iako figurica zbilja podsjeća na sveca u franjevačkoj odjeći, zapravo se cijelo vrijeme molila ni manje ni više nego figurici lika iz "Gospodara prstenova", poluvilenjaku Elrondu, prenosi RTL.

Gabriela je objavu naslovila kao "Najsmiješnije otkriće u 2016.", a ispod je napisala: "Baka se moli sv. Anti svaki dan."

Kada je pobliže proučila figuricu, shvatila je kako je ipak nešto neobično. Možda su ga šiljaste uši otkrile.

"Nisam očekivala kako bi se išta od ovoga moglo dogoditi, ludo je. Ali je to ujedno najsmiješnija stvar koja mi se dogodila", izjavila je Gabriela za Buzzfeed.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.