Premijera filma

Angelina pokazala drugo lice: Nemam samo 34 kilograma, sretna sam i zadovoljna

Lifestyle / Flash | 18. 02. 2017. u 14:20 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Premijera filma o strahovladi Crvenih Kmera "First They Killed My Father" ("Prvo su mi ubili oca") u produkciji Angeline Jolie održat će se u subotu navečer u Kambodži u drevnom kompleksu hramova Angkor Wat.

Film se temelji na sjećanjima djevojčice koja je preživjela okrutni režim Crvenih Kmera, a koja su objavljena u knjizi nazvanoj po njezinom imenu Luong Ung. Ona je bila dijete u vrijeme njihove vladavine od 1975. do 1979. godine tijekom koje su pobili oko dva milijuna stanovnika Kambodže. U svojim se memoarima prisjeća užasa koje je proživjela u tom razdoblju, kada su joj Crveni Kmeri ubili oca, majku i dvije sestre, i spasonosnog bijega u Tajland sa starijim bratom.

"Pročitala sam knjigu Luong Ung prije puno godina i to je jedna od prvih knjiga koje su mi pomogle da otvorim oči i shvatim kakve se sve stvari događaju u svijetu...", rekla je Jolie na tiskovnoj konferenciji u subotu povodom premijere filma.

Po njezinim riječima, priča o ratu i razaranju je posebice snažna zbog toga što dolazi iz perspektive djeteta.

Jolie redovito posjećuje Kambodžu već 17 godina, otakao je tamo snimala film "Lara Croft: Tom Raider", a svog sina Madoxa usvojila je iz Kambodže 2002. Godine 2003. postala je počasnom državljankom te zemlje.

Angelina je tako svojim pojavljivanjem pred premijeru filma obznanila javnosti da ipak nema samo 34 kilograma, kako se prethodno bilo pisalo, nakon razvoda od Brad Pitta, s kojim ima šestoro djece.

Nije mogla skriti koliko se ponosi svojim novim filmskim uspjehom jer je zaista vidljivo s fotografija da pršti od sreće i zadovoljstva, a kako i ne bi kada će vjerojatno filmom dobiti još jedan u nizu profesionalnih uspjeha, prenosi Hina.

Kopirati
Drag cursor here to close