''Ja sam novi Hitler''

Amerikanac promijenio ime u Hitler, a djecu nazvao po nacističkim zločincima

Lifestyle / Flash | 11. 05. 2017. u 17:20 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Amerikanac koji je djeci dao imena po istaknutim nacističkim figurama promijenio je i svoje ime u Isidore Heath Hitler i to na 9. svibanj, Dan pobjede, pišu američki mediji. Sad kad je to učinio traži od vlasti da mu vrate skrbništvu nad djecom.

''Odlično je. Sad su mi vozačka i registracija na ime Hitler. Ja sam novi Hitler'', rekao je lokalnom listu u New Jerseyju.

Samozvani nacist je postao poznat kada je 2008. godine jedna slastičarna odbila napraviti tortu sa natpisom ''Sretan rođendan Adolfu Hitleru'', a kolač je bio namjenjen njegovom sinu Adolfu Hitleru Campbellu kada je napunio tri godine, prenosi Fena.

Ubrzo nakon što je priča procurila u javnost, maleni Adolf i njegove sestre JoyceLynn Aryan Nation i Honszlynn Hinler Jeannie, nazvana po zloglasnom zapovjedniku SS snaga, su povjereni državi na brigu. Još jedna kćer iz drugog braka koja se zove Eva Braun je također pod zaštitom države. Ali, ta odluka je donesena ne zbog izbora imena koja im je otac dao već zbog obiteljskog nasilja za koje je Hitler osuđen.

On je na ročišta za skrbništvo dolazio u nacističkoj uniformi tražeći od sudaca da ''gledaju kakav je on unutra, a ne što nosi''.

''Ubojice imaju pravo vidjeti svoju djecu, a ja ne. Što je toliko loše u tome da budem nacist'', rekao je za "New York Post".

Kopirati
Drag cursor here to close