Mali trik

Ako napravite ovu sitnicu svaka će žena htjeti seks s vama

Lifestyle / Flash | 23. 03. 2017. u 18:41 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Darovani buket cvijeća ženama nije samo znak pažnje nego im i povećava libido, rezultati su ankete provedene u Francuskoj.

Oko 63 posto žena u dobi od 18 do 24 godine kazalo je da buket cvijeća koji dobiju na poklon od partnera povećava njihov libido, a isti je odgovor dalo 50 posto žena mlađih od 65 godina, pokazala je anketa tvrtke IFOP provedena na uzorku od 3406 Francuskinja za sajt daylov.com. koji se bavi izvanbračnim susretima.

Anketa je pokazala da 62 posto žena koje su vezi sa stalnim partnerom najmanje tri godine, nakon što im dragi pokloni buket cvijeća ima povećanu želju za vođenjem ljubavi.

"Buket učinak" vene poput rezanog cvijeća nakon što veza 'navrši' deset godina: u tom razdoblju buket podiže libido kod 48 posto ispitanica, prenosi Hina.

Kada je vjernost posrijedi, 64 posto ispitanica odgovorilo je da ih takva gesta neće uvjeriti u to da im je partner vjeran.

Suprotno tome, činjenica da su dobile cvijeće od partnera, 52 posto ispitanica potiče da im budu vjerne.

Anketa IFOP-a provedena je na 4306 Francuskinja starijih od 18 godina u razdoblju od 25. listopada do 3. studenoga 2016.

Kopirati
Drag cursor here to close