Minores

Akcija prikupljanja školskog pribora: Olovka za mostarske školarce

Lifestyle / Zdravlje | 21. 08. 2017. u 16:22 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Udruga Minores želi školarcima iz socijalno ugroženih obitelji na području Mostara i okolice osigurati bezbrižan početak školske godine. Stoga, organiziraju akciju prikupljanja školskog pribora.

''Kao i svake godine do sada, želimo, uz Vašu pomoć, pomoći djeci i mladima iz naših obitelji da im početak školske godine prođe što ljepše i bezbolnije. Ovaj put se prikuplja školski pribor: od olovaka do školskih torbi, bilježnice, zadaćnice i sve što je djetetu potrebno da prati nastavu i uči bez onih ikakvih vanjskih prepreka. Trenutno na popisu imamo 31 učenika i učenicu koji pohađaju osnovnu ili srednju školu'', navode iz Minoresa.

Svi zainteresirani za sudjelovanje u ovom projektu mogu se slobodno javiti u inbox Facebook stranice. Svatko će u inboxu dobiti okvirne podatke jednog učenika ili učenice te što im je od školskog pribora najpotrebnije.

''Nakon što sve prikupimo, podijelit ćemo našim školarcima. Pozivamo sve Vas koji ste u mogućnosti da nam se pridružite akciji i da pomognete djeci i mladima da im nova školska godina krene lakše i s manje stresa. Zahvaljujemo unaprijed'', navode iz Minoresa.

Kopirati
Drag cursor here to close