Budite dio zimskog grada

Advent u Mostaru u potrazi na volonterima

Lifestyle / Zdravlje | 19. 09. 2017. u 10:54 Ma.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

I ove godine, organizira se Advent u Mostaru, a timu organizatora potrebna je pomoć kako bi priredili što veseliji 'zimski grad', stoga je i raspisan natječaj za volontere.

Za sve osobe koje su pune dobre volje, veselog duha i čarobne blagdanske energije, ovo je najbolji mogući početak blagdanskog razdoblja.

''Mostar se prošle godine priključio brojnim gradovima i konačno dobio mjesto gdje se mogu okupiti, družiti i razveseliti sve generacije. A da bi to napravili i ove godine potrebna nam je Vaša pomoć, no volontiranje na Adventu u Mostaru zahtijeva predanost jer se radi o odgovornom poslu, stoga ukoliko ispunjavaš uvjete navedene ispod, tada si idealna osoba za naš tim'' stoji u priopćenju.

Poželjne osobine su da:
- Imaš obilje dobre volje
- Voliš zimske radosti
- Veseli te rad u timu
- Imaš kreativne ideje
- Krase te vrline poput odgovornosti, pouzdanosti, organiziranosti i točnosti,
- Ne smeta ti zaprljati se
- Želiš biti dio veselog projekta Adventa u Mostaru

Poslovi koji volontere između ostalog očekuju su: adaptacija prostora, priprema, ukrašavanje, promocija putem flyera... Osim novih prijateljstava, iskustava i dobre atmosfere, vrijedne volontere očekuju iznenađenja i nagrade.

Kako se možete prijaviti

Prijaviti se možete slanjem kratke motivacijske poruke na e-mail [email protected] ili putem službene Facebook stranice.

''Pomozite nam da zajedničkim snagama vratimo veseli blagdanski duh u Mostar'', poručuju organizatori u priopćenju.

Kopirati
Drag cursor here to close