64 minute s Rebeckom - Nepoznati Bergmanov scenarij pretvara se u film
Suzanne Osten
OBJAVA: Četvrtak, 27. listopada 2016. 12:31
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: R.I.
64 minute s Rebeckom - Nepoznati Bergmanov  scenarij pretvara se u film
0

Brojni Bergmanovi scenariji nikada nisu pretvoreni u film, ali "64 minute s Rebeckom" ostao je nepoznat čak i najvećim poznavateljima

Nepoznati scenarij koji je napisao Ingmar Bergman za suradnju s Fedricom Felinijem i Akirom Kurosawom u film će pretvoriti švedska redateljica Suzanne Osten, piše list Dagens Nyheter.

Scenarij "64 minute s Rebeckom" napisan je 1969., ali do suradnje trojice slavnih redateljanikada nije došlo. Tekst je bio neotkriven do ranih 2000-tih kada je Bergman donirao svoju kolekciju zakladi koja čuva i štuje njegov rad.

Brojni Bergmanovi scenariji nikada nisu pretvoreni u film, ali "64 minute s Rebeckom" ostao je nepoznat čak i najvećim poznavateljima, kažu u Bergmanovom institutu.

Tekst će se premijeru doživjeti kao radio drama 6. studenga prije nego što se snimi film čija se premijera planira za 2018., na 100. obljetnicu Bergmanova rođenja.

Bergman, koji je generaciju filmaša nadahnuo filmovima o moralu i seksualnoj frustraciji uključujući "Divlje jagode", "Krici i šaputanja" i "Fanny i Alexander", umro je 2007.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.