Forbes

30 ispod 30: Koje su se osobe mlađe od 30 najviše istaknule u 2015.?

Lifestyle / Flash | 08. 01. 2016. u 16:10 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Svake godine časopis Forbes objavljuje razne popise s imenima uspješnih pojedinaca koji djeluju u okviru najrazličitijih područja ljudske djelatnosti, od poduzetništva, zdravstva, tehnologije, preko umjetnosti pa sve do sporta. Posebno su zanimljiva imena onih pojedinaca koji su mlađi od 30 godina i koji su već uspjeli ostvariti značajne poslovne uspjehe.

Tako je časopis Forbes ovih dana izdvojio 30 mladih osoba (30 Under 30 2016) čiji su pothvati u protekloj godini vrijedni spomena i pohvale, pod jednim uvjetom, a to je da nisu stariji od 30 godina, prenosi Buro24/7.

Primjerice, u svijetu glazbe se prema mišljenju Forbesovih stručnjaka posebno ističu glazbenica Grimes i kineska kantautorica G.E.M.; boje kulture i umjetnosti brane mlade umjetnice Amalia Ulman i Petra Cotright, dok se u modnoj industriji posebno ističe ime plus-size modela Ashley Graham, ali i dizajnerice Delfine Delettrez, fotografkinje Sophie Elgort i drugih. Cjelokupan popis i predstavnike svih kategorija možete pronaći na stranicama časopisa Forbes.

Kopirati
Drag cursor here to close