Narodne nošnje i tradicionalne pjesme odjeknule Mostarom
Smotra folklora
OBJAVA: subota, 10. lipnja 2017. 16:12
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: A.M.
Folklor Hrvata u BiH smotra2Folklor Hrvata u BiH smotraFolklor Hrvata u BiH smotra3Folklor Hrvata u BiH smotra4Folklor Hrvata u BiH smotra5Folklor Hrvata u BiH smotra6Folklor Hrvata u BiH smotra7Folklor Hrvata u BiH smotra8Folklor Hrvata u BiH smotra9Folklor Hrvata u BiH smotra10Folklor Hrvata u BiH smotra11Folklor Hrvata u BiH smotra12Folklor Hrvata u BiH smotra13Folklor Hrvata u BiH smotra14Folklor Hrvata u BiH smotra15
0
Folklor Hrvata u BiH smotra2
Folklor Hrvata u BiH smotra
Folklor Hrvata u BiH smotra3
Folklor Hrvata u BiH smotra4
Folklor Hrvata u BiH smotra5
Folklor Hrvata u BiH smotra6
Folklor Hrvata u BiH smotra7
Folklor Hrvata u BiH smotra8
Folklor Hrvata u BiH smotra9
Folklor Hrvata u BiH smotra10
Folklor Hrvata u BiH smotra11
Folklor Hrvata u BiH smotra12
Folklor Hrvata u BiH smotra13
Folklor Hrvata u BiH smotra14
Folklor Hrvata u BiH smotra15
Mostarskim ulicama u narodnim nošnjama su prošetali članovi hrvatskih kulturno umjetničkih društava iz cijele BiH. Defile kroz grad Mostar je održan prije početka državne smotre izvornog folklora Hrvata u BiH u organizaciji UHAKUD u BiH. Smostra se održala danas u Mostaru u HD Herceg Stjepan Kosača, a organizatori kažu kako je ovo idealan način za čuvanje nematerijalne kulturne baštine.
Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.