Ivan pl. Zajec

Značajan uspjeh Glazbene škole iz Mostara

Kultura / Flash | 26. 04. 2016. u 07:41 D.K

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na međunarodnom natjecanju puhača „Varaždin Woodwind & Brass", održanom od 8.-15. travnja 2016. godine u Varaždinu, učenik III razreda Osnovne glazbene škole Ivana plemenitog Zajca iz Mostara Krešo Crnjac, u klasi profesorice Ksenije Rakonić, postigao je značajan uspjeh osvojivši drugu nagradu stručnoga ocjenjivačkog suda.

Na natjecanju na kojem je sudjelovalo 450 kandidata iz Hrvatske, Slovenije, Srbije, Austrije, Mađarske te Ujedinjenog Kraljevstva u kategorijama truba, saksofon, oboa, klarinet, rog, trombon, fagot, tuba, flauta i eufonij, Krešo Crnjac na klarinetu bio je jedini natjecatelj iz Bosne i Hercegovine.

„Izuzetno sam zadovoljna sudjelovanjem Škole na ovakvom događaju, a posebice me veseli uspješan nastup našega učenika koji je, zajedno s profesoricom, pokazao kako se uloženi trud i rad uvijek isplati.

Ovaj nastup zalog je ne samo za njegovu sjajnu glazbenu budućnost nego i poziv ostalim učenicima na još bolji rad i veće zalaganje, na ponos njihovih profesora, naše Škole, grada i čitave zajednice“, kazala je Dubravka Zelenika Miličević, ravnateljica Glazbene škole.

Kopirati
Drag cursor here to close