Radionica

Zijah Sokolović u Američkom kutku Mostar

Kultura / Flash | 06. 12. 2016. u 15:35 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Danas je u Američkom kutku Mostar održana dramska radionica "Riječi prave predstave" sa Zijahom Sokolovićem, poznatim glumcem i voditeljem „The/Arto projekta edukacije djece kroz umjetnost“.

Na interaktivnoj radionici grupa mladih osoba grada Mostara, od kojih većina ima određeno amatersko glumačko iskustvo i ambicije, imala je priliku vježbati pokazivanje riječi na neverbalni način, odnosno obogaćivati svoj fond asocijacija i razvijati maštu i komunikacijske vještine.

Radionica je organizirana u sklopu trodnevnog „Drama Week“ programa, koji je jučer ugostio teatrologa Ronalda Panzu sa temom „Glumačke tehnike američkog teatra“, te koji će sutra poželjeti dobrodošlicu pedagoginji i glumačkoj trenerici iz Zagreba, Grozdani Lajić Horvat.

''Sutrašnjom radionicom želimo obilježiti predstojeći Međunarodni dan borbe protiv korupcije (09.12.), te će dramska radionica imati snažan fokus na vježbe i tehnike koje omogućuju sagledavanje posljedica korupcije i podizanje svijesti o osobnoj odgovornosti u antikorupcijskoj kampanji'', kažu iz Američkog kutka.

Kopirati
Drag cursor here to close