Završena međunarodna karavana pjesnika i kantautora "Neretvanske vedrine 2017."
Međunarodna
OBJAVA: Nedjelja, 13. kolovoza 2017. 12:02
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: Sa.M.
Završena međunarodna karavana pjesnika i kantautora Neretvanske vedrine 2017.
0

Sudionici su izrazili nadu da će i iduće godine biti organizirana ova konceptualno zanimljiva poetsko-glazbeno-likovna karavana.

Međunarodna karavana pjesnika i kantautora "Neretvanske vedrine 2017." završena je u subotu u "Ćorovića kući" u Mostaru multimedijalnim performansom, koji je otvoren izložbom slika "Bururet" slikara Safeta Begića.

Svoje stihove govorili su i pjevali Slavica Božičević gošća iz Hrvatske, zatim Nina Kokelj, Mojca Andrej, Sara Špelec, Ana Porenta i Cvetka Bevc, te Bojan Sedmak, Bojan Tomažič i Peter Andrej iz Slovenije te mostarski pjesnici.

Sudionici su izrazili nadu da će i iduće godine biti organizirana ova konceptualno zanimljiva poetsko-glazbeno-likovna karavana, koju je osmislio pjesnik Amdiral Mahić, priopćeno je iz Udruge "Planet Poezija".

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.