NP Mostar

Vodimo vas na 'San ljetne noći'

Kultura / Flash | 13. 04. 2017. u 07:33 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ako ste pomalo zaboravili sanjati, nasmijati se, bilo bi dobro podsjetiti se na nadu, entuzijazam, ljubav, osmijeh..., dođite na ljubavnu komediju “San ljetne noći” u petak, 14. 4. 2017. u 20 sati u Narodno pozorište Mostar.

Predstavu Narodnog pozorišta Mostar “San ljetne noći”, u podnaslovu “Šekspir na deponiji” (izvorno A Midsummer Night's Dream; 1594. godina), je po tekstu najpopularnijeg pisca u povijesti svijeta Williama Shakespearea režirao Erol Kadić iz Beograda.

Igraju: Ajla Hamzić, Maja Zećo, Amela Kreso, Šerif Aljić, Jasmin Krpo, Saša Oručević, Emir Spahić, Emir Sejfić, Mirsad Elezi, Goran Lozo i Vedran Vilogorac.

Upravo u ovoj predstavi grupa pojedinaca, beskućnika, ljudi s margine društva, zajedno sanjaju san – postaviti na scenu jedno od najzahtjevnijih Shakespeareovih djela i podsjećaju nas na to šta je to što ujedinjuje sve ljude svijeta, jesmo li zaboravili na ljudskost i naše snove...

Cijena ulaznice je 7 KM, s popustom za učenike studente i umirovljenike3,50 KM. Ulaznice su u prodaji na blagajni NPM-a.

*Portal Bljesak.info u suradnji s Narodnim pozorištem Mostar nagrađuje vas sa 2X2 ulaznice! Svoje podatke pošaljite na mail [email protected]. Sretno ;)

Kopirati
Drag cursor here to close