Vladimir Šeks u Mostaru
predstavljanje knjige
OBJAVA: Utorak, 29. studenog 2016. 9:30
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: K.K.
Vladimir Šeks knjiga ŠB
2

Šeks naglašava kako njegova sjećanja nisu rezultat osobnih promišljanja, nego se temelje na činjenicama i na dokumentima koji do sada nisu bili dostupni javnosti.

Vladimir Šeks će u srijedu, 30. studenog u 19 sati, u Galeriji kraljice Katarine u Hrvatskom domu H. S. Kosača u Mostaru, predstaviti knjigu '1991.: Moja sjećanja na stvaranje Hrvatske i domovinski rat'.

Autor naglašava kako njegova sjećanja nisu rezultat osobnih promišljanja, nego se temelje na činjenicama i na dokumentima koji do sada nisu bili dostupni javnosti.

''Bit će izuzetno zanimljivo poslušati i pročitati što o tom vremenu ima reći svjedok i sudionik događanja ključnih za budućnost hrvatske države i hrvatskoga naroda, pa i cijelog ovog prostora'', poručili su organizatori.

Knjigu će, uz autora, predstaviti Bosiljko Mišetić, odvjetnik, nekadašnji ministar pravosuđa RH, savjetnik predsjednika Republike, potpredsjednik Vlade RH i saborski zastupnik. O knjizi će također govoriti dr. sc. Marin Sopta, emigrant, povratnik iz Kanade, bivši državni tajnik zadužen za iseljeništvo u Ministarstvu obnove, razvoja i iseljeništva, suradnik i direktor Hrvatskoga centra za strategijska istraživanja pri Institutu društvenih znanosti »Dr. Ivo Pilar« u Zagrebu.

Knjigu će predstaviti i dr. sc. Ivica Miškulin sa Hrvatskog instituta za povijest i docent na Hrvatskom katoličkom sveučilištu, kao i dr.sc. Ivo Lučić koji trenutno radi u Hrvatskom institutu za povijest u Zagrebu, izvanredni profesor na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru te docent na Hrvatskim studijima Sveučilišta u Zagrebu.

Predstavljanje organizira Hrvatska zajednica Herceg Bosna i Hrvatska kulturna zajednica Troplet.

Komentari (2)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.
Plemeniti Džudžan
1. Plemeniti Džudžan
prije 265 dan.
Ocekivao sam neki konkretniji naslov knjige, npr "Kako sam zaradio prvih 5.000.000€, a zatvor vidio nisam".
+27
-1
1
BA
Chrome
Brtovic Tatarski
prije 265 dan.
SPONZORI vinarije Hercegovine...i mesnica Lijanovic   8|
+25
-0
5
FR
Chrome