GKM Vitez

Vitez u šoku: Iznenada preminula sedamnaestogodišnja glumica Kristina Lovrinović

Kultura / Flash | 03. 07. 2017. u 15:33 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Stanovnike Viteza, ali i cijele Središnje Bosne, zatekla je danas vijest o smrti mlade glumice Gradskog kazališta mladih Vitez Kristine Lovrinović.

Sedamnaestogodišnja Kristina iznenada je preminula 2. srpnja.

Dirljivim porukama od Kristine su se oprostile njene kolege iz Gradskoj kazališta mladih Vitez, koji su priopćili kako je predstava “Brat Magarac” HNK-a Mostar, autora Renea Medvešeka, a u režiji Lawrencea Kiirua, koja je trebala biti odigrana u ponedjeljak navečer na 2. Danima hrvatskog kazališta u BiH, otkazana, priopćeno je iz Gradskog kazališta mladih Vitez i Udruge mladih “Enter”.

“Shrvani smo ovom tragedijom, bol svih nas je prevelika i naše su misli sad uz Kristininu obitelj. Uz Kristininu najužu obitelj mi smo najviše tužni zbog ove neopisive tragedije i igranje predstave nije opcija. U našoj kazališnoj dvorani je tijekom dana velik broj naših članova tugovao, dvorana je doslovno nakvašena suzama. Naši prijatelji iz HNK-a Mostar su bez pogovora prihvatili našu odluku i izrazili nam duboku i iskrenu sućut, kao i velik broj kazališta iz zemalja okruženja, na čemu smo im zahvalni”, priopćeno je iz GKM-a Vitez

Kristinine kolege iz Gradskog kazališta mladih od Kristine su se oprostili dirljivom porukom na Facebook stranici ove organizacije.

“Dragi prijatelji, naša kazališna obitelj je danas obavijena tugom. Neopisiva je bol u našim srcima, izgubili smo sestru i prijateljicu. Naša kazališna dvorana natopljena je suzama naše brojne obitelji. Ne možemo zaustaviti suze i skriti tugu, ali gdje nema suza nije bilo ni ljubavi. A kod nas je ljubavi bilo, u izobilju. Ne možemo opisati ni izbliza riječima koliko, niti što trenutno osjećamo, ali nema ni veze. Znamo mi, a zna i Kristina. I to je dovoljno! Kristininim roditeljima i bratu, članovima najuže obitelji, kao i svim članovima GKM Vitez izražavamo sućut, a našu Kristinu ćemo voljeti i pamtiti zauvijek i sačuvati ju u našim srcima. Kike, ljubavi naša, volimo te ?”, stoji na službenoj Facebook stranici Gradskog kazališta mladih Vitez.

Kopirati
Drag cursor here to close