VIDEO | Mustafa Nadarević kao Janko Bobetko u 'Generalu'
Sa snimanja
OBJAVA: Srijeda, 15. ožujka 2017. 15:32
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: K.K.
Mustafa nadarević janko Bobetko
0

Legendarnog generala Bobetka glumiti će Mustafa Nadarević

Zadarski Forum danas se vratio u 1992. godinu, a ispred Crkve svetog Donata snimala se jedna od ključnih scena filma "General" redatelja Antuna Vrdoljaka, u kojoj general Janko Bobetko daje savjete generalu Anti Gotovini.

Legendarnog generala Bobetka, kako piše Večernji list, glumiti će Mustafa Nadarević. Za potrebe snimanja, promet Kalelargom bio je blokiran na pola sata, kako prolaznici ne bi ometali filmsku ekipu.

Inače, ovo je jedina scena "Generala" koja se snima baš u gradu Zadru, a nakon toga snimanje se seli na druge autentične lokacije iz Domovinskog rata.

''Ovo je izuzetno važan i skup projekt jer se puno toga snima na lokacijama koje su autentične i upravo ćemo zbog toga puno vremena provesti u Zadarskoj županiji. Moramo napraviti taj film onako kako to zaslužuje general Gotovina i Domovinski rat'', kazao je Marko Vrdoljak, direktor tvrtke AMV Produkcija i koproducent filmskog projekta "General".

 

 

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.