Program

Uzbudljiv mjesec u NP Mostar: Od drame do mjuzikla

Kultura / Flash | 28. 02. 2017. u 11:43 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mjesec ožujak u Narodnom pozorištu Mostar bit će iznimno uzbudljiv: tu su komedije s repertoara u produkciji Narodnog pozorišta Mostar, zatim zanimljiva gostovanja, među kojima i mjuzikl iz Amerike!

Na mjesečnom repertoaru su komedije NPM-a, redovno petkom u 20 sati na velikoj sceni: “Odumiranje međeda” Branka Ćopića u režiji Emira Kapetanovića (u petak, 3. 3. i 17. 3.) te komedija “Mostarska djelidba” Skendera Kulenopvića u režiji Sulejmana Kupusovića u petak, 10. 3. Istog dana, u petak, 10. 3., ali u “Studiju 64” ugostit će Zijaha A. Sokolovića i njegovu “Majstorsku glumačku radionicu”, a program počinje u 18 sati.

Narodno pozorište Mostar, u partnerstvu s Američkim veleposlanstvom u Bosni i Hercegovini i Dolphin Showom, domaćin mjuzikla “Mali dućan strave” (“The Little Shop of Horrors”) u izvedbi Northwestern Sveučilišta. Jedinstvena je to prilika za mostarsku publiku, da uživa u ovom mjuziklu, koji će na sceni Narodnog pozorišta Mostar biti u četvrtak, 23. 3. u 20 sati.

Dio glumačkog ansambla i tehničko osoblje NPM-a je na gostovanju u Banja Luci, u Narodnom pozorištu Republike Srpke, od ponedjeljka, 27. ožujka, s predstavom “Mrtve ribe plivaju na leđima” (Josip Mlakić /Tanja Miletić Oručević), koprodukcijskom predstavom Narodnog pozoršta Mostar, HNK Mostar i BNP Zenica. S obzirom da cijeli svijet tog dana obilježava Međunarodni dan teatra, i Narodno pozorište Mostar otvorit će vrata, uz besplatan ulaz: pozivamo škole i dramske sekcije da dođu, posjete NPM, upoznaju gdje se radi i kako se stvara jedna predstava, a predavanja će voditi umjetnički direktor Narodnog pozorišta Mostar Adnan Lugonić, dramaturg i dramski pisac.

ULAZNICE
Ulaznice za programe u Narodnom pozorištu Mostar možete kupiti na blagajni Pozorišta svakim radnim danom od 9 - 14 sati ili rezervirati na telefon 036/550-128. Rezervacija ulaznica se može izvršiti i putem e- maila: [email protected], te putem poruke u inbox na facebook stranici Narodnog pozorišta Mostar.
Kopirati
Drag cursor here to close