U Mostaru će se obilježiti ''Prva godišnjica pokušaja državnog udara u Republici Turskoj''
Institut Yunus Emre
OBJAVA: Ponedjeljak, 10. srpnja 2017. 22:12
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: D.L.
Vojni udar TUR vojnici zastava
6

Panel će se održati u povodu Dana demokracije i zajedništva naroda, a u sjećanje na žrtve pokušaja državnog udara

Generalni konzulat Republike Turske u Mostaru, Institut 'Yunus Emre' Mostar i Agencije Anadolija, u četvrtak, 13. srpnja u Mostaru organiziraju panel pod nazivom "Prva godišnjica pokušaja državnog udara u Republici Turskoj".

Tijekom panela, koji će se održati u prostorijama Instituta 'Yunus Emre', u povodu Dana demokracije i zajedništva naroda, a u sjećanje na žrtve pokušaja državnog udara, govorit će dr. Sedad Bešlija.

Nakon panela bit će otvorena izložba fotografija novinara Agencije Anadolija u kojima su zabilježeni prizori koji na najbolji način objašnjavaju nemile događaje koji su se zbili u Republici Turskoj.

Izložba će trajati od 13. do 21. srpnja i moći će se posjetiti radnim danima od 10 do 18 sati.

U subotu, 15. srpnja u 21 sat, nakon akšam namaza, u Karađoz-Begovoj džamiji će se proučiti dova za sve šehide pokušaja državnog udara, priopćeno je iz Instituta 'Yunus Emre' Mostar.

Komentari (6)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.
zijo mijo
1. zijo mijo
prije 10 dan.
svaka čast šehidima... nek im se ALLAH smiluje... ali kakva je logika u mostaru proslave te vrste... jeli ovo Boookir naredio???
+100
-66
4
BA
Chrome
Vox Populi
2. Vox Populi
prije 9 dan.
E moj "zijo-mijo" logika ti je to ista kao i ona kad se nešto slavi ili obilježava u hrvatskoj ili srbiji, a onda ovi "Baoookirovi" to okarakteriziraju kao miješanje u stvari druge države.... dakle LICEMJERJE I DVOSTRUKI KRITERIJI
+55
-49
35
BA
Firefox
Lino Lada
3. Lino Lada
prije 9 dan.
Krv nije voda...
+22
-22
38
DE
Chrome
zijo mijo
4. zijo mijo
prije 9 dan.
ne znam šta si htio reći ali se vidi po ocjeni sve
+7
-18
17
BA
Chrome
Vox Populi
4.1. Vox Populi
prije 9 dan.
Zijo-Mijo , moj komentar se nije odnosio na tebe osobno..... ali ako ti nije jasno da pojasnim: kada "braća" turci nešto obilježavaju ili slave, onda je to sasvim "normalno" da obilježavaju i braća bošnjaci, a u isto vrijeme kada se obilježava nešto što slave Hrvati ili Srbi, e onda se to dočekuje na nož sa riječima " e idite u Hrvatsku/Srbiju, pa tamo slavite..." ...valjda je sad jasnije !?
+30
-19
42
BA
Chrome
Vox Populi
5. Vox Populi
prije 9 dan.
Ma samo vi udarajte minuse, ali činjenice se tako ne mijenjaju .... hajmo "kružok"
+8
-3
0
BA
Firefox