U Innsbrucku održan Deveti susret Uzdoljana
Ne zaboravite Uzdol
OBJAVA: Nedjelja, 10. rujna 2017. 15:04
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: Sa.M.
Uzdoljani austrijaUzdoljani austrijaUzdoljani austrijaUzdoljani austrija
0
Uzdoljani austrija
Uzdoljani austrija
Uzdoljani austrija
Uzdoljani austrija

Drugi dan susreta Uzdoljani su se okupili na misnom slavlju u Innsbrucku.

U subotu, 9. rujna 2017. u Innsbrucku u Austriji održan je Deveti susret Uzdoljana i prijatelja pod nazivom „Ne zaboravite Uzdol“.

Uzdoljani koji su raseljeni te žive i rade u Austriji već deveti put zaredom organiziraju susret u Innsbrucku. Na ovim susretima okupljanju se ne samo Uzdoljani, nego i svi drugi iz Rame, drugih okolnih mjesta te prijatelji Uzdola, priopćeno je.

Deveti susret Uzdoljana odvijao se dvodnevnim programom.

Tijekom večernjeg programa nastupili su HKUD Kufstein, KUD Posavina, KUD Croatia Innsbruck, Hajduk-Tirol-Schwaz. Zabavu je prodvodila grupa DAR-MAR iz Neuma.

Drugi dan susreta Uzdoljani su se okupili na misnom slavlju u Innsbrucku.

''Svi dosadašnji susreti pa tako i ovaj Deveti bio je humanitarnog karaktera. Novac od prihoda ide za potrebe Uzdola, odnosno potrebnih obitelji i projekata u župi Uzdol. Ovaj put prihod ide za nabavku peći za centralno grijanja za župnu crkvu svetog Ivana Krstitelja na Uzdolu. Hvala svima koji su pomogli u organizaciji ovog susreta i dali svoj prilog. Vidimo se i dogodine i ne zaboravite Uzdol ma gdje bili'', kazali su iz organizacijskog odbora Uzdolske večeri.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.