Murat Coşkun

Turski umjetnik na udaraljkama održat će radionice u Mostaru

Kultura / Flash | 24. 05. 2016. u 14:22 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Generalni konzulat R. Turske u Mostaru i Institut 'Yunus Emre' – Turski kulturni centar Mostar, u suradnji s Muzičkim centrom 'Pavarotti' 01. lipnja 2016. godine u 14:00 sati u prostorijama Muzičkog centra 'Pavarotti' organizirat će radionice međunarodno priznatog turskog umjetnika na udaraljkama i predavača Murat Coşkuna.

Murat Coşkun, koji je ujedno osnivač i direktor međunarodnog festivala udaraljki ''Mundi'' svirao je, pored solo koncerata pod imenom ''Ritam života'' i s umjetnicima i grupama u SAD-u, Mongoliji, Meksiku, Sudanu, Vijetnamu, Kambodži, Tunisu, Iranu, Iraku, Izraelu i mnogim europskim zemljama.

Uvijek imajući za cilj stvoriti nešto lijepo, okupiti ljude, te se spojiti s njima putem glazbe, umjetnik Murat Coşkun na svojim radionicama na najbolji način predstavlja udaračke instrumente i ritam, prvenstveno djeci i mladima.

Također, jednom godišnje se organizira i ''Kapadokya Frame Drum Camp'' festival, u sklopu kojeg se jednom tjedno održavaju časovi ritmike i sviranja defa, a na taj način se na jednom mjestu okupe ljudi, umjetnost, povijest i ljepote prirode.

Ovu vrhunsku radionicu perkusija svakako treba posjetiti.

Kopirati
Drag cursor here to close