Tribina i predstavljanje knjige Zorana Vukmana
Široki Brijeg
OBJAVA: Ponedjeljak, 19. lipnja 2017. 8:11
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: Sa.M.
Rodna revolucija proganstvo
0

Tribina će se održati 21. lipnja (srijeda) u Narodnoj knjižnici Široki Brijeg s početkom u 19,30 sati.

Ogranak Matice hrvatske Široki Brijeg organizira tribinu "Rodna revolucija i novo poganstvo".

Na tribini će govoriti fra Miljenko Stojić te autor knjige "Bogoubojstvo Zapada" Zoran Vukman koji će odgovarati i na pitanja nazočnih.

Zoran Vukman je politički komentator, novinar, prevoditelj, kolumnist, pisac knjiga (Propast svijeta ili Novo doba poganstva, Kuda ideš, Hrvatska, Put u Balkaniju, Stepinac, znak vremena, Hrvatska, ni crvena ni crna, Pogled iza obzorja...) Živi u Trogiru, a najnovija knjiga "Bogoubojstvo Zapada izašla je prije nekoliko mjeseci iz tiska.

Radi se o knjizi koja šokira svojim uvidima o zapadnoj civilizaciji nakon “smrti Boga” i bavi se kritikom rodne ideologije na do sada neviđen način, kroz popularnu filozofiju i esejistiku koja vas od početka do kraja vodi kroz jedan duhovni triler i dekodiranje gender koda kao jedne od najveće prijevare u povijesti čovječanstva!

Je li rodna ideologija jedan od znakova sutona naše civilizacije? Odgovor potražite u knjizi koja dekodira gender mit u njegovoj skrivenoj simbolici koja krivotvori ne samo ishodišta ljudske naravi i tradicije, nego i izokreće prastaru biblijsku simboliku i izravno se suprotstavlja konceptu judeokršćanskoga Boga.

Tribina će se održati 21. lipnja (srijeda) u Narodnoj knjižnici Široki Brijeg s početkom u 19,30 sati, priopćeno je.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.