'Sunce tuđeg neba' pred mostarskom publikom
Dragan Marinković Maca
OBJAVA: Srijeda, 19. travnja 2017. 15:54
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: Sa.M.
Sunce Bižuterija PRimera
0

Macina predstava “Sunce tuđeg neba” idućeg tjedna pred mostarskom publikom

Predstava koja je od premijere već rasprodala pet dvorana u Sarajevu napokon će biti izvedena I u Mostaru- 27. travnja u velikoj dvorani Hrvatskog doma hercega Stjepana Kosače.

Ulaznice za hit predstavu poznatog glumca I showmana Dragana Marinkovića Mace u prodaji su na info pultu Mepas Mall-a I online preko kupikartu.ba po cijeni 15 KM za parter I balkon, te 20 KM za VIP.

Studenti uz predočenje indexa ulaznice mogu kupovati po nižoj cijeni za 5 KM (10 KM-parter I balkon I 15 KM VIP) isključivo na info pultu Mepas Mall-a, priopćeno je.

Osim ove hit komedije agencija PRimera priprema još jednu- monodramu poznatog glumca Andrije Miloševića “Zlatni lančić od bižuterije”, koja će u dvorani Kosače biti izvedena 17. svibnja.

“Zanimanje za ovu predstavu je doista veliko I trenutno je u prodaji ostalo tek oko 200 tinjak ulaznica.U pretprodaji su dostupne na spomenutim prodajnim mjestima”, poručuju iz agencije PRimera.

Sve novosti vezano za hit komedije pratite na facebook stranici organizatora.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.