program

Studeni u Narodnom pozorištu Mostar u znaku velikih umjetnika i jubileja

Kultura / Flash | 31. 10. 2016. u 10:59 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

I u studenom u Narodnom pozorištu Mostar publiku očekuju zanimljiva umjetnička ostvarenja, a i ovoga mjeseca jednako će biti živo u “Studiju 64”, kao i na Velikoj sceni. Mala scena “Studija 64” (sa 64 mjesta) bit će u znaku velikih umjetnika, a Velika scena u znaku velikog jubileja.

Prvi program je u petak, 4. studenog u 20 sati, kada će u Studiju 64 biti izvedena poetska drama po motivima iz biografije pjesnika Osmana Đikića “Đaurko moja”, Selme Dizdar Cerović, u režiji Kaće Dorić. U predstavi igraju Vedran Vilogorac, Ajla Hamzić, Amela Kreso i Šerif Aljić. Cijena ulaznice je 7 KM, s popustom 3,50 KM.

U petak, 11. studenog također u Studiju 64, ponovo će ugostiti čuvenog glumca i redatelja Zijaha A. Sokolovića s njegovim scenskim performason “Majstorska glumačka radionica” i knjigom “Glumac... je glumac... je glumac” o njegovoj kultnoj istoimenoj monodrami. Ovaj program je prošlog mjeseca bio rasprodan nekoliko dana unaprijed, pa će sad svi oni koji nisu uspjeli kartu kupiti na vrijeme, imati novu priliku. Program počinje u 19 sati, a cijena ulaznice je 3,50 KM.

U petak nakon toga, 18.studenog, slijedi program na Velikoj sceni koji će obilježiti cijelu ovu godinu: proslava 67 godina rada i 65 godina kako je otvorena zgrada Narodnog pozorišta Mostar. Bila je to prva novosagrađena pozorišna zgrada u BiH nakon Drugog svjetskog rata. Karte za ovaj program će se preuzimati na blagajani Pozorišta, a ulaz je besplatan.

U ponedjeljak, 28. studenog u 20 sati u “Studiju 64” poznati sarajevski glumac Miodrag Miki Trifunov izvest će njegov glazbeno-scenski performas “Svjedok”. Inspiriran poezijom Mike Antića, Trifunov publici nudi poeziju najboljih domaćih i svjetskih pjesnika. Cijena ulaznice je 7 KM, s popustom 3,50 KM.

ULAZNICE
Ulaznice za programe u Narodnom pozorištu Mostar možete kupiti na blagajni Pozorišta svakim radnim danom od 9 - 14 sati ili rezervirati na telefon 036/550-128. Rezervacija ulaznica se može izvršiti i putem e- maila: [email protected], te putem poruke u inbox na facebook stranici Narodnog pozorišta Mostar.
Kopirati
Drag cursor here to close