Street Art Festival počeo izložbom sarajevskog umjetnika Semira Avdića
'Abolition of Logic'
OBJAVA: Petak, 8. rujna 2017. 19:38
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: D.K.
Semir Avdic Izlozba Street art festivalSemir Avdic Izlozba Street art festivalSemir Avdic Izlozba Street art festivalSemir Avdic Izlozba Street art festival
0
Semir Avdic Izlozba Street art festival
Semir Avdic Izlozba Street art festival
Semir Avdic Izlozba Street art festival
Semir Avdic Izlozba Street art festival

Semir Avdić je kolaž-umjetnik koji se koristi kolažom kao medijem za izražavanje vlastitih ideja u Mostaru izlaže po prvi put.

U napuštenoj vojarni pored Građevinske škole na Konaku dogodila se urbana transformacija napuštenog i razrušenog prostora. Krivac za to je Street Art Festival koji je danas po drugi put u ovoj godini počeo da ukrašava pročelja i zidove mostarskih zgrada.

Izložbom sarajevskog umjetnika Semira Avdića festival je 'službeno' otvoren.

Semir Avdić je kolaž-umjetnik koji se koristi kolažom kao medijem za izražavanje vlastitih ideja u Mostaru izlaže po prvi put. Ovaj umjetnik inspiraciju crpi iz religije, društva koje nas okružuje, a njegovi radovi nose jednu vrstu kritike provincijalizma, konzervativnih ideja, tako što uzima religiju i društvene pojave koje nam se javljaju kao mogućnost o kojoj možemo da raspravljamo i donosimo svoje stavove i mišljenja.

Prostorija u kojoj je postavljena izložba je nazvana 'Galerija Soba' a nalazi se u bivšoj vojarni, te umjetnik smatra da i ovi prostori mogu da imaju kreativnu namjenu, te smatra da će se "Street Art Festival" iako još na samim početcima, pretvoriti u nešto mnogo veće.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.