Dani Studentskog zbora

Šmizle otvorile Dane studentskog zbora u Mostaru

Kultura / Flash | 11. 03. 2017. u 17:25 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Izvedbom predstava „Šmizle“, Gradskog kazališta mladih iz Viteza, u petak je navečer otvorena manifestacija „Dani studentskog zbora“ koju organiziraju studenti sa Sveučilišta u Mostaru.

''Studentski zbor već sedmu godinu organizira ovu manifestaciju, a svake godine se njena kvaliteta i bogatstvo sadržaja popne stepenicu više'', kazao je tom prigodom pomoćnik rektorice za nastavu prof. dr. Vojo Višekruna, podsjetivši na značaj fomiranja studentske organizacije.

''Svojim radom utjecali su na promidžbu Sveučilišta u Mostaru. Ovo je dokaz da su naši studenti sposobni i odgovorni, a mi smo tu da im damo šansu'', kazao je Višekruna, priopćeno je danas iz Studentskog zbora.

Predsjednik tog zbora Marko Džoić poručio je kolegicama i kolegama da se aktivno uključe u rad te organizacije, naglasivši kako ona postoji upravo zbog njih.

''Sedamnaesti saziv Predsjedništva Studentskog zbora odlučio je da ove godine sadržaj manifestacije bude još bogatiji po broju, raznovrsnosti te kvaliteti različitih događanja. Cilj nam je unaprijediti znanja studenata i pružiti im mogućnosti osposobljavanja za kvalitetniji studentski život, ali i za druge izazove koji ih čekaju po završetka studija'', kazao je je Džoić.

Dani Studentskog zbora postali su već tradicionalna manifestacija koja nudi brojne kulturne, sportske, edukacijske i zabavne događaje. Manifestacija će trajati do 7. lipnja kada se planira u završnici upriličiti veliki koncert u klubu Daleka obala, poručili su iz Zbora.

Kopirati
Drag cursor here to close