"Sjajni momci" uskoro u Zenici, Bugojnu, Jajcu, Ključu i ponovo u Sarajevu
Predstava
OBJAVA: Četvrtak, 25. kolovoza 2016. 12:22
IZVOR: Fena
AUTOR: M.M.
Sjajni momci uskoro u Zenici, Bugojnu, Jajcu, Ključu i ponovo u Sarajevu
0

Nakon Zenice, publika će "Sjajne momke" imati priliku gledati i u Bugojnu, Jajcu, Ključu i ponovo u Sarajevu

Zbog velikog zanimanja publike Mustafa Nadarević, Senad Bašić i Moamer Kasumović nastavljaju sa igranjem hit predstave "Sjajni momci".

Svi oni koji nisu imali priliku pogledati predstavu u Mostaru ili Sarajevu mogu to učiniti 1. rujna u Bosanskom narodnom pozorištu Zenica.

Predstava je doživjela veliki uspjeh, a rađena je po tekstu Neila Simona, u originalu "Sunshine Boys". Ovaj regionalno popularni trio nasmijao je publiku do suza u Hrvatskom domu Herceg Stjepan Kosača u Mostaru, Bosanskom kulturnom centru Sarajevo i Narodnom pozorištu u Sarajevu.

Nakon Zenice, publika će "Sjajne momke" imati priliku gledati i u Bugojnu, Jajcu, Ključu i ponovo u Sarajevu, priopćili su organizatori.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.