Pontifikalna slavlja

Raspored božićnih misnih slavlja u Mostaru, Sarajevu i Banjoj Luci

Kultura / Flash | 24. 12. 2016. u 09:43 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Biskup mostarsko-duvanjski i apostolski upravitelj trebinjsko-mrkanski mons. dr. Ratko Perić predslavit će u mostarskoj katedrali Marije Majke Crkve, 24. prosinca Božićno bdijenje, Misu polnoćku s početkom u 24 sata.

Na dan Božića, 25. prosinca svečanu misu s početkom u 11 sati predslavit će biskup Perić, također u mostarskoj katedrali.

Sarajevo

Nadbiskup metropolit vrhbosanski kardinal Vinko Puljić predslavit će u sarajevskoj katedrali Srca Isusova, 24. prosinca Božićno bdijenje - Misu polnoćku s početkom u 24 sata.

Na dan Božića, 25. prosinca svečanu sisu s početkom u 10.30 sati predvodit će kardinal Puljić također u sarajevskoj katedrali. Silvestrovo, 31. prosinca u sarajevskoj katedrali Srca Isusova, sveta misa u 18 sati, predvodi kardinal Puljić.

Na svetkovinu Bogojavljenja 6. siječnja 2017., svečano euharistijsko slavlje u katedrali Srca Isusova u 10.30 sati, predslavi kardinal Puljić.

Na Novu godinu, kada Crkva slavi svetkovinu Marije Bogorodice i obilježava Dan mira, 1. siječnja 2017., svetu misu u sarajevskoj katedrali Srca Isusova u 10.30 sati predslavit će kardinal Puljić

Banja Luka

Pomoćni biskup banjolučki mons. dr. Marko Semren predslavit će u banjolučkoj katedrali sv. Bonaventure 24. prosinca, Božićno bdijenje - Misu polnoćku s početkom u 24 sata. Biskup banjolučki mons. dr. Franjo Komarica predslavit će Božićno bdijenje - Misu polnoćku sa župljanima u župi Liskovica (u blizini Mrkonjić Grada).

Na dan Božića, 25. prosinca svečanu misu s početkom u 10 sati predvodit će biskup Komarica u banjolučkoj katedrali.

Na Novu godinu, kada Crkva slavi svetkovinu Marije Bogorodice i obilježava Dan mira, 1. siječnja 2017., s početkom u 10 sati biskup Komarica će predslaviti misu u samostanskoj crkvi otaca trapista posvećenoj Uznesenju Marijinu u Banjoj Luci.

Kopirati
Drag cursor here to close