do 31. kolovoza

Raspisan natječaj za novinarsku nagradu 'Srđan Aleksić'

Kultura / Flash | 04. 04. 2017. u 14:54 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mreža za izgradnju mira raspisala je natječaj za novinarsku nagradu "Srđan Aleksić" za profesionalno izvještavanje o marginaliziranim grupama u kontinuitetu i za razvoj društveno odgovornog novinarstva.

Na natječaju mogu sudjelovati organizacije civilnog društva iz Bosne i Hercegovine, kao i radne grupe koje djeluju u okviru PRO-Budućnost projekta, ukoliko do 31. kolovoza pošalju prijedloge emisija, medija ili novinara koji profesionalno i u kontinuitetu izvještavaju o marginalizovanim grupama u bh. društvu i time doprinose rješavanju njihovih problema u praksi i razvoju društveno odgovornog novinarstva.

Mreža za izgradnju mira pozvala je sve nevladine organizacije u BiH, posebno one koje predstavljaju marginalizovane grupe ili sa bave zaštitom i promocijom prava marginaliziranih i ranjivih grupa, da se i na ovaj način uključe u praćenje medija i pošalju svoje prijedloge.

Novinarska nagrada "Srđan Aleksić" bit će dodijeljena 21. rujna na Međunarodni dan mira, u okviru USAID-ovog projekta PRO-Budućnost, priopćili su organizatori.

Kopirati
Drag cursor here to close