Promocija knjige Ivana Vrljića u Sarajevu
Putnik u vremenu
OBJAVA: Ponedjeljak, 17. travnja 2017. 11:58
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: D.L.
Ivan Vrljić
0

Promocija će se održati u umjetničkoj galeriji The Bar s početkom u 20.00 sati

U petak 21. travnja, na svoj 28. rođendan, mostarski pjesnik i profesor filozofije Ivan Vrljić imat će predstavljanje prvijenca, knjige poezije ''Putnik u vremenu'' u Sarajevu u organizaciji Planet poezije.

Promocija će se održati u umjetničkoj galeriji The Bar s početkom u 20.00 sati. Zbirka je objavljena u nakladi Društva hrvatskih književnika Herceg-Bosne, urednica knjige je književnica Anita Martinac, a ocjenjivači glumica Tina Laco i književnik Veselin Gatalo. Ilustracije u knjizi potpisuje Julijana Raič, a fotografiju naslovnice fotograf Željko Miličević.

O samoj knjizi i karakteru pisanja soneta govorit će novinarka Vesna Hlavaček. Moderator programa bit će sarajevski pisac Dino Porović. U glazbenom dijelu programa nastupit će profesor Enes Ibričević na gitari.

Ivan Vrljić rođen je 1989. u Mostaru. Pri Filozofskomu fakultetu Sveučilišta u Mostaru diplomirao je povijest umjetnosti i filozofiju. Poezijom se bavi od svoje jedanaeste godine, pjesme su mu već objavljivane u književnim časopisima, a zamijećen je i na različnim književnim događajima, ne samo u BiH. Također piše i aforizme, a kolumnist je na više portala. Živi i stvara u Mostaru.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.