Prevaranti prodaju lažne ulaznice za papinu audijenciju
Papa Franjo
OBJAVA: Srijeda, 11. siječnja 2017. 19:35
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: Sa.M.
Prevaranti prodaju lažne ulaznice za papinu  audijenciju
0

Papa je objasnio da je ulaz besplatan jer je dvorana Pavla VI. u kojoj se audijencija održava, a koja ima 6300 mjesta

Papa Franjo upozorio je u srijedu katolike da pripaze na prevarante koji pokušavaju prodati ulaznice za njegovu tjednu opću audijenciju koja je besplatna, objavio je Vatikan.

"Ne treba plaćati pristup audijenciji", rekao je Papa. "Trebate ulaznice za audijenciju i na njima piše na jednom, dva, tri, četiri, peti i šest jezika da su posve besplatne", istaknuo je.

"Ali saznao sam da su se pojavili prevaranti koji ih naplaćuju. Ako vam itko kaže da morate platiti za audijenciju kod Pape, to je prijevara... i ako se nekome plati da vas pusti na audijenciju, oni čine kazneno djelo."

Papa je objasnio da je ulaz besplatan jer je dvorana Pavla VI. u kojoj se audijencija održava, a koja ima 6300 mjesta, dom svih ljudi, piše Hina.

Audijencija srijedom ujutro ponekad se održava na Trgu sv. Petra i obično ju pohode tisuće vjernika i turista iz cijelog svijeta.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.