Premijerno izvedena predstava 'Quijotanje', autora Dragana Komadine
HNK Mostar
OBJAVA: Četvrtak, 15. prosinca 2016. 21:17
IZVOR: Fena
AUTOR: M.M.
Quijotanje Predstava Dragan KomadinaQuijotanje Predstava Dragan KomadinaQuijotanje Predstava Dragan KomadinaQuijotanje Predstava Dragan Komadina
0
Quijotanje Predstava Dragan Komadina
Quijotanje Predstava Dragan Komadina
Quijotanje Predstava Dragan Komadina
Quijotanje Predstava Dragan Komadina

Predstava "Quijotanje" namijenjena je mlađoj populaciji, prvenstveno srednjoškolcima i studentima.

U Hrvatskom narodnom kazalištu u Mostaru u četvrtak je premijerno izvedena predstava "Quijotanje", autora Dragana Komadine.

Predstava "Quijotanje" govori o slučaju vršnjačkog nasilja među starijim adolescentima koje je oslonjeno na korumpirani sustav gdje su djeca političkih moćnika zaštićenija od druge djece te modele vladanja svojih očeva (ne)svjesno prenose na svoj mikrosvijet.

Quijotanje progovara o nužnosti samopouzdanja pojedinca, potiče mlade ljudi na preispitivanje odnosa moći u sustavima stvorenim na nepotizmu i klijentalizmu. Repertoarski je namijenjena mlađoj populaciji, prvenstveno srednjoškolcima i studentima.

Reprizne izvedbe bit će odigrane 16. i 17. prosinca, u 20 sati.

Ulaznice za reprizne izvedbe "Quijotanja" moguće je kupiti i rezervirati po cijeni od 10 KM, a za učenike, studente i umirovljenike od 5 KM, na blagajni Kazališta.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.