Predstava "Moje drugo ja" odigrana u Mostaru
Traganje čovjeka
OBJAVA: Petak, 16. rujna 2016. 21:45
IZVOR: Fena
AUTOR: M.M.
Moje drugo ja predstavaMoje drugo ja predstavaMoje drugo ja predstavaMoje drugo ja predstava
0
Moje drugo ja predstava
Moje drugo ja predstava
Moje drugo ja predstava
Moje drugo ja predstava

Riječ je autorskom projektu Rijada Ljutovića koji je inspiriran Četvrtom besjedom ''Aristofan'' iz Platonove ''Gozbe''.

Glazbeno-scenski performans "Moje drugo ja" Narodnog pozorišta Sarajevo upriličen je u petak navečer u Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače u Mostaru.

Riječ je autorskom projektu Rijada Ljutovića koji je inspiriran Četvrtom besjedom ''Aristofan'' iz Platonove ''Gozbe''.

Priča je to o traganju čovjeka za njegovim davno izgubljenom drugom polovicom, za tim drugim dijelom nas samih, nečim što nam uvijek nedostaje.

''Predstava ima posebno iskustvo za sve gledatelje, jer je dosta emotivna, ide na emocije onih koji gledaju predstavu jer govori o idealnim i izgubljenim ljubavima koje tražimo ili želimo pronaći, a nekad nismo svjesni da je ta ljubav upravo ona koju imamo i da smo je imali'' kazao je Ljutović na konferenciji za novinare uoči predstave.

Dodao je kako predstava govori o traženju idealne sreće i onoga što mi zaista jesmo kao ljudi.

''Ona prikazuje taj segment traženja, segment izgubljenosti, a to je ono što je važno za projekt, da pokazuje nas ogoljene kao ljudske duše'' poručio je Ljutović, dodavši kako je ova predstava njegov drugi samostalni projekt.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.