Predstava Hipertenzija prvi put u Mostaru
Ejdus - Trifunović
OBJAVA: Utorak, 16. svibnja 2017. 11:38
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: M.M.
Plakat Hipertenzija
0

Predstava "Hipertenzija", redatelja Svetislava Basare bit će odigrana u četvrtak, 5. lipnja početkom u 20 sati.

Sa sjajnim glumačkim dvojcem Predrag Ejdus – Branislav Trifunović, Svetislav Basara, po prvi put, svoju tragikomičnu priču postavlja na scenu, što ovu predstavu čini nesvakidašnjim kazališnim događajem.

Predstava "Hipertenzija", redatelja Svetislava Basare bit će odigrana u četvrtak, 5. lipnja početkom u 20 sati.

Svetislav Basara, jedan od najznačajnijih suvremenih srbijanskih književnika, s već sada antologijski priznatim dramaturškim opusom, u svom komadu Hipertenzija na autentičan, duhovit, ironičan način, bez banalne dnevno-političke aktualizacije, donosi ''apsurdno-istinitu'' priču punu grotesknog i paradoksalnog humora.

Trifunović je rekao da, iako se publika sve vrijeme dok traje predstava smije, kada izlaze iz dvorane ozbiljno se zapitaju "što nam se to u stvari dogodilo i što nam se i dalje događa".

Do danas je predstava imala više od 80 izvođenja u Srbiji i regiji. Predstava je zbog velike zainteresiranosti publike bila postavljena na stalni repertoar u Beogradu i Srpskog narodnog pozorišta u Novom Sadu.

 

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.