Logistički uvjeti

Otkazan nastup državnog baleta St. Petersburga u Sarajevu

Kultura / Flash | 18. 12. 2016. u 21:01 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Baletna predstava na ledu St. Petersburg državnog baleta, koja je u Sarajevu trebala biti izvedena u alternativnom terminu u utorak, 20. prosinca, pomjera se na razdoblje naredne turneje u studenom 2017. godine.

Iako je 20. prosinac bio odobren od baletne trupe, ispostavilo se da logistički ne može biti realiziran, a da pritom ne utječe na narednu turneju.

Usprkos svim naporima organizatora i ansambla, koji su uloženi do posljednjeg trenutka, produkcijski timovi nisu bili u mogućnosti uskladiti logističke uvjete za izvedbu, navodi se u priopćenju organizatora "Sarajevo Disk".

Gostovanje ansambla iz St. Petersburga bilo je prvobitno najavljeno za 12. prosinac, ali je izvedba odgođena uslijed nemogućnosti kreiranja ledene površine.

Ansambl i organizatori su uložili sve napore kako bi se dogovorio novi termin, u želji da bh. publika ipak dobije priliku da uživa u jedinstvenom spektaklu, što na kraju nije bilo moguće realizirati.

Povodom novog pomjeranja predstave u Sarajevo će doputovati čelni ljudi agencija ART BG iz Sofije i PRAGMA iz Skopja, zaduženi za bukiranje ansambla te tehničko-logističku realizaciju predstave, kako bi se zajedno sa bh. organizatorom obratili bh. javnosti na konferenciji za medije 20. prosinca i pojasnili sve razloge otkazivanja.

""Sarajevo Disk" koristi ovu priliku da izrazi duboku isprika bh. građanima koji su pokazali veliko zanimanje za gostovanje St. Petersburg držanog baleta u Sarajevu, te obavještava da će novac od kupljenih ulaznica biti vraćen", ističe se u priopćenju.

Kopirati
Drag cursor here to close