Odigrana prva predstava u programu 45. teatarskog festivala BiH
Bugojno
OBJAVA: Petak, 14. srpnja 2017. 9:42
IZVOR: Fena
AUTOR: M.M.
Posljednja porodica
0

Na kazališnim daskama KSC-a večeras će predstavu ''Ćelava pjevačica'' u režiji Jesenka Muzaferije odigrati glumci Teatra ''Total'' iz Visokog.

U prisustvu velikog broja ljubitelja kulture u Bugojnu je sinoć otvoren 45. teatarski festival BiH “Fedra”.

Dobrodošlicu posjetiteljima poželio je direktor Festivala Vahid Duraković, zahvalivši svima koji pomažu organizaciju ovog kulturnog događaja.

''I ove godine nastavili smo suradnju s pozorištima u Hrvatskoj i Srbiji, tako da će pobjednik imati priliku sudjelovati na Repassage festu u Ubu i na 13. međunarodnom festivalu amaterskih kazališta Jadran 2017.'', kazao je.

Pozvao je građane Bugojna i susjednih općina da u što većem broju posjećuju predstave uvrštene u festivalski program, i uživaju u izvedbama najboljih amaterskih pozorišta u BiH.

Natjecateljski dio programa otvorila je predstava “Posljednja porodica”, koju su izveli članovi bugojanskog teatra “Fedra”, za koju je tekst i režiju uradio Vahid Duraković.

Na kazališnim daskama KSC-a večeras će predstavu ''Ćelava pjevačica'' u režiji Jesenka Muzaferije odigrati glumci Teatra ''Total'' iz Visokog.

Prije službenog otvaranja Festivala otvorene su izložbe KAMMEN Umjetničke galerije BiH i ''Dizajn plakata, logotipa i naslovnica'', čiji je autor bugojanski umjetnik Antonio Džolan.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.