'Mrtve ribe plivaju na leđima' u HNK Mostar
Predstava
OBJAVA: Ponedjeljak, 20. ožujka 2017. 17:51
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: Sa.M.
Mrtve ribe plivaju na leđima u HNK Mostar
3

Predstava je zajednički projekt Hrvatskog narodnog kazališta Mostar, Narodnog pozorišta Mostar i Bosanskog narodnog pozorišta iz Zenice.

Predstava "Mrtve ribe plivaju na leđima" bit će izvedena u srijedu, 22. ožujka, u Hrvatskom narodnom kazalištu (HNK) u Mostaru, u 20 sati, priopćeno je iz HNK-a Mostar.

Riječ je o tekstu Josipa Mlakića višestruko nagrađivanog književnika i scenarista.

Predstava je zajednički projekt Hrvatskog narodnog kazališta Mostar, Narodnog pozorišta Mostar i Bosanskog narodnog pozorišta iz Zenice.

Ulaznice za predstavu po cijeni od 10 maraka, za studente, umirovljenike i učenike 5 maraka, mogu se kupiti na blagajni kazališta svakim radnim danom od 10 do 15 sati.

Studenti mogu iskoristiti vaučere za besplatne ulaznice koje mogu preuzeti u prostorijama Studentskog zbora ili u HNK-a u Mostaru.

Komentari (3)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.
Sanjin Bule
prije 154 dan.
Gledao Prije pola.godine u Mo zali boze 10km gledao sam je pozorno nista zivo shvatio nisam ribe se spomenu jednom a u fazonu su zdralovi neki tj zakljucak dosada teska
+31
-4
0
BA
Chrome
Uskoro Eto
2. Uskoro Eto
prije 154 dan.
a da probaš pogledat još jednom, sada opušteno a ne pozorno, možda ti upali!
+6
-7
23
-
Chrome
Sanjin Bule
prije 154 dan.
Uskoro Eto hmmm dao si mi dilemu sada jesam ja glup ili je mozda predstava glupa i ne vrjedi da je se besplatno pogleda al opet usput nemogu pljuvat po ljudima i umjetnosti jer sam uzasno blizak pri istoj tako svaka cast na trudu al ocjena je od 1/5 1 jedva a to je moje misljenje i mojih 10 maraka pri tome odi pa pogledaj pa se javi 23 kad budes pun dojmova a predstava Rodjaci je mnogo bolja i humoristicnija
+0
-3
0
BA
Chrome