Mostarskoj publici predstavljena 'Od zlata jabuka'
Studentski hotel
OBJAVA: Četvrtak, 17. studenog 2016. 23:25
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: S.S.
Nusret Omerika promocija knjigeNusret Omerika promocija knjige2Nusret Omerika promocija knjige3Nusret Omerika promocija knjige4Nusret Omerika promocija knjige6Nusret Omerika promocija knjige5
0
Nusret Omerika promocija knjige
Nusret Omerika promocija knjige2
Nusret Omerika promocija knjige3
Nusret Omerika promocija knjige4
Nusret Omerika promocija knjige6
Nusret Omerika promocija knjige5

Promocija knjige je održana u organizaciji Narodne biblioteke, dok je u glazbenom dijelu programa nastupio Adnan Pajević. Moderator promocije je bio Meadin Mrndžić.

Studentski hotel 'Mostar' bio je domaćinom promocije knjige Nusreta Omerike pod nazivom 'Od zlata jabuka'.

Veliki broj zainteresiranih popratio je promociju knjige o kojoj su govorili savjetnica pri Pedagoškom zavodu Mostar dr. Enisa Gološ, prof. Fakulteta humanističkih nauka Univerziteta 'Džemal Bijedić' Irma Marić, te sam autor.

Knjiga 'Od zlata jabuka' koja je promovirana u četvrtak je drugo dopunjeno izdanje gdje je Omerika pred javnost iznio najljepše uspomene lirske pjesme, sevdalinke, balade i romanse o poznatim djevojkama i ženama Mostara.

Promocija knjige je održana u organizaciji Narodne biblioteke, dok je u glazbenom dijelu programa nastupio Adnan Pajević. Moderator promocije je bio Meadin Mrndžić.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.